Jun 6, 2011

Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules


Sekarang citer ni ada kat Pawagam terutamanya tgv
budak kat atas ni memang suka benor ngn citer nie,lagi dia mmg suka baca buku
diary of a wimpy kid nie.

Citernya sangat menghibur kan , dan sangat kelakar

walaupun tak pernah baca buku dia , tapi still leh paham jalan citer

.

18 comments:

mEiZ SHA said...

yang paling best dia ada lukis kartun2 tu kan kak..:)

sweethOneY said...

ekk? ada nmpk kt wayang ritu tp x terpk nk tgk..

Pepel BoNda AmaNi said...

yang penting 'budak' tue sangat comey n cute....kim salam dia sis...

Dee said...

kty aku dah tengok..mmg best!

ALoNa CintamaniszLite said...

best ek citer ni??..skang ni dh tak tau nk layan citer apa kat panggung terutama citer melayu..sbb cepat benar kuar astro first..maka cepat jgk ler kuar utk download kat internet..huhu..

Softtouch [Hanim] said...

cite pasal remaja ke kty?minta mmaflah sy xtau ada cite nie...betul, anak kty mmg cntik, mcm mama dia...

Softtouch [Hanim] said...

cite ramaja ke kty?minta maaflah kalu salah sbb sy xtau cite nie..

anak kty mmg cntik..mcm mama dia

NzA said...

cerita kisah remaja ke atty????

Cik Wanie Ghani said...

akak,
kalau lah kita dkt bolelah pi nonton wayang sesama kan,
nie kita berjauhan,
huk huk huk

atty's said...

@mEiZ SHA

kartun dia comeykan

atty's said...

@sweethOneY

besh ar citer nya ..kelakar

atty's said...

@Pepel BoNda AmaNi

insyallah bonda amani..hihihiihi

atty's said...

@Dee

beshkan ..gelak jer.

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite

besh citernya alona..kelakar..sesuai utk family

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

citer ni dia dari story book utk budak2 tp bila dibuat filem..sesuai utk satu family tgk..

sW33tdARLiNG said...

baru baca kat blog dee psl wayang ni.. hehehe

Redbloodsnow said...

girl pegang book to sooo comel. anak dara akak kan? :D

mummysyafie said...

nak bawak kids tengok, tapi kat gsc alamanda takde. survey kat tgv, showtime plak tak sesuai