May 10, 2011

Tak semua kau rancang kan berlaku, Mungkin nasib tak menyebelahi aku





notakaki : sekarang suka lagu ni.sebab lagu ni sempoi..rileks je..

.

13 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah akak berkarok tu...cayalah

lieyalatif said...

sedap jugak kak lagu ni....fist time lieya kat blog akak ni heheheeh....

cheqna said...

cheqna dengo lagu ni masa bila erk yuna nyanyi
ABPBH kot
memang santai je lagu ni

NM02 said...

tak pernah dengar lagi

MrS. F!zA said...

xde kna mngena dgn mslh kty kan?suka je tkpe kalo betul jgnla ada sedih ok.

Mak Su said...

belum dgr lagi melodinya, tp nmpk catchy

Dee said...

lagu ni yuna nyanyi masa kat apbh kan?

Cik Wanie Ghani said...

nak kena try dgr jugaklah lagu nie

:)

etiey.com© said...

hehhehe tak semua yang kita ranbcang jadi kenyataan

Mr PenyuBiru said...

kalu selalu dimainkan kat radio ni,lama² jadi sedap didengar.

Softtouch [Hanim] said...

xpenrha dgr lagu ni kty..nnti nk cr lah nk dgr lagu nie...

asna cute said...

anak asna.. insyallah anak laki.. soxdpt la nk shopping dress cantik2 gini huhu

Yatie said...

cutenyer :)