May 30, 2011

Selfish


Waktu lunch,nak pergi makan kt tmpt biasa aku pergi,Sek 3..
Sini memang selalu busy,dan susah nak cari parking.
Tapi ada le mahkluk ni,yang pentingkan diri sendiri..suka hati mak bapak dia je parking.
Macam dia sorang je bayar cukai jalan & insurance kete.
Jangan contohi sikap orang yg takde perasaan ni.

----------
Sent from my Nokia phone

.

22 comments:

Cik Puan Zura said...

tak berhemah langsung, kak atty, patut amik no plat skali...hehehe

atty's said...

@Cik Puan Zura

itulah zura..len kali kty nak kai surat cinta.

nabilah_2908 said...

eeeee....mmg selfish....

nape tk bagi surat cinta pada pemilik kete ni..tk pun..buat2 tak perasan..calarkan kete dia..hehehe... :P

cikbedahlaser said...

ee marah kn klu dpt org cmni..
kt bwh umh tu ade beberapa ekor cmni.. moto.. park kt tpt keta.. dh la kt kawasan umh tu parking limited sbb pengurusan ttp parking basement.. utk moto dh bg dh tpt parking.. dok park satu moto satu petak.. marah btol..

turun keta.. tinggal note.. tak taw la dorg baca ke tak.. kot baca. tak taw la amik kisah ke tak..

[-suziey-] said...

emm xdpt byg dia paking camne..salah ke kakty..sbb xnmpk penuh..hehe

atty's said...

@nabilah_2908

ingat nak kasi surat cinta..tp takde pen ngn kertas lak .

atty's said...

@cikbedahlaser

pdah..dah le susah nak cari parking area situ..pusing 2-3 kali pun tade parking..dia lah sesuka ati je parking melintang camtu..dah rugi 3 space..nak parking.

atty's said...

@[-suziey-]

cara dia parking tu salah ziey..patutnya parking mcm kete myvi tu..ni parking melintang..dah rugi space..leh masuk lagi 3 bijik kete .

NM02 said...

kita bakau je....

Dee said...

mmg tak suka org mcm ni..selfish..pentingkan diri sendiri je..

Joy said...

sekali bolot 3 space trs...huhuuh

Queen said...

lg satu yang jenia park kereta jarak2 sangat..pendek kata susun la elok2...ni tak..space die tu..sikiiiit je lagi boleh masuk lagi sebijik kereta....huhu

rasp said...

nak kena cepuk ke...
nak kena calar kete nie...

Noli said...

owh gitu gaya plak..kiter bakoo aje..hehe

Softtouch [Hanim] said...

betul2 selfish..kita bako kita bako ...

mummysyafie said...

kak, dulu dier amik lesen tak sempat nak belajar parking. sebab tu suka suki je amik space. mentang2 la bawak keta besar.

MrS. F!zA said...

dia tk lps lesen masuk parking..main redah jelah parking cmtu..hikhik

Cik Wanie Ghani said...

dia ingat tue jln utk dia sorang kowt,
pernah jugak jadi mcm nie,
tapi tuelah,
x bole nak kata apa2,
sbb tuannya x der dlm kete tue...

danishahumaira said...

kak ty, kete ni hari2 parking kat situ, owner salah satu kedai kat situ rasanya, tapi tiap2 pagi dia selalu parking betul tak tau ler napa jd lagu ni lak

atty's said...

@danishahumaira

aah kty pun tau dia mmg salah sorg owner kt kedai tu...rasa mcm klinik giginya owner je..hihihiih..kdg dia parking betul.tp byk kali parking nya selalu lagu tuh..lagi time org pack kt situ

Pepel BoNda AmaNi said...

selalu jumpa dengan manusia selfish cam tue...xsuka...

Nana said...

kalau kete kena calar
jgn salahkan org la kan hehee