May 16, 2011

Need Your Help !


Ada tak sesiapa tau kat mana leh kty beli buku teks subject Science untuk Tahun 2,
sebabnya firdaus dah hilangkan bukunya , dah puas cari tak jumpa
kty pun dah cari area kedai Pustaka Rakyat kat Bangi nie, tapi takde jual..
jadi kalau sesiapa tau kat mana kty leh dapatkan buku itu..inform ye.
thanks..

12 comments:

mEiZ SHA said...

cube try cari kat area jalan tar kak
last time ninie belikan buku science tuk anak bauh kat situ..:)

atty's said...

@mEiZ SHA

ok tq ninie..nanti kty suh along cari

Queen said...

cziplee kajang

Nana said...

kak kalau area jalan TAR tu mmg banyak la
kedai2 buku yg juai buku teks tu
pustaka rakyat
pustaka mukmin
mcm2 la

Cik Wanie Ghani said...

alamak akak,
wanie x dpt tlg kali nie,
sbb wanie x brapa nak tau sgt bab2 nie,
hihihi

sW33tdARLiNG said...

aritu dah jawab kat FB... nak kena jawab lagi kat sini tak...? hehehehe

dhiera said...

saya selalu beli dekat shah alam atau klang~

Softtouch [Hanim] said...

betul kty..kat jln TAR byk kedai buku...

mummysyafie said...

dah jumpa ke idak kat kajang tu kak?

rasp said...

kat jln tar tu insyaAllah ada sis...

atty's said...

@All bloggers

thanks semua..semlm dah cari area jalan tar..tapi lom jumpa jugak..asyik dah abis stock :(

ALoNa CintamaniszLite said...

dh jumpe ke?
mmg ler buku teks spbt ni kalo terhilang kena ler menggantikannya.
Tp ada jgk yg takut nk kasitau kat mak pak (takut kena marah)...curik pulak buku teks kawan2 dia dn pandai pulak tu padam nama laa..adesh..