May 18, 2011

Kongsi bagi saya tak besh !



Citer Kongsi..
Citer nie Fir beriyer nak tengok , sejak dari December lepas bila asyik tengok trailer citer kat panggung..
bila tengok trailer mcm gempak giler..rupanya memang yg ditunjuk masa trailer tu je pung yang gempak pung.. yang lain..sangap

Jadiknya bila ditayangkan di Pawagam..menggelupur nak tengok .
lagi pun orang kata , support lah filem Malaysia..

Aku apa filem pun aku support..rasa teringin..nak tengok ..tengok..

Satu je nak cakap ..Citer ni ..Tak besh langsung bagi aku ..
Aku tak leh pun nak ketawa..ada lah kot sikit-sikit je..yg kelakar..tapi bukan kelakar tahap ko nangis..punyer..takde langsung ..

Malas..lah nak citer lebih-lebih..maybe ramai orang tengok sebab ada Sam je lah kot..kalau tak mau kosong panggung..citer Cun ..memang lagi besh dari citer ni ..

Kty kasi 1.5 bintang je dari 5 bintang ..i m sorry..saya cakap yang benaran..belaka..
lain orang lain pandangannya kan ..

Lu Langsi ..lu tak puas hati..hahahhahahha...

Ada tak sapa nak belanja ..tengok Nurkasih..rasanya aku ni takleh tengok awal2..kang kalo tak besh ..mampus kena kondem..ke aku kondem citer tu..kang naya je tak laku lak..dengarnya Nurkasih takakan ditayangkan diAstro First ye..jadik harus ler ke Panggung berdekatan anda..

Kalau rajin banjer kty k..!

.

.

34 comments:

Cik Wanie Ghani said...

ramai juga yg ckp citer nie x best,
hurm....
terasa gak nak pi tgk,
tapi bila dah ckp x best,
mcm x terasa suda nak pi tgk

sweethOneY said...

ramai jugak org komen kata cite ni so sooo ajekk..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

rata2 ramai yang kata tak best kan...kita tak tengok lagi pun

Zura said...

sy pun rase sbb sam je tue...lg pun mase tue kan dia glemer..teringin nk tgk nur kasih..

etiey.com© said...

tak tengok lg tapi da kwan kata best...

Nana said...

hehehe sama la kak
bg saya pon cite ni xbezz
xsabo nk tgk nur kasih
wajib tgk kt wayang
sebab mmg follow drama dia

SyuQ said...

owh kak ty
cerita ni mmg x best. nak review pun rasa malas.

Queen said...

nik hampir2 nak tgk citer ni... tapi adik nik kata tak best..so tgk citer priest (kes naktgk fast n furious 5 tapi dah habes tiket)...

citer priest best..die takdela bab keagamaan sangat..lebih pada action lawan langsuir..best gak... =)

heee

Pepel BoNda AmaNi said...

huhuhuhu eida tunggu dvd jerk la kak...now nie...susah skit nak tengok2 wayang nie...

ita cutevirus said...

memang serius tak best ni...
ramai betul yg ckp tak best

Ietams said...

saya pun teringin tengok Nur Kasih

Pojiepooh Abdullah said...

Beriya gak tengok aritu.. tapi masuk2 pawagam pada hari ke-3 tayangan tak sampai seploh orang pun yang ada dalam tuh, no wonder.. sedeyyyhhh!

PojiePooh; Hanya Satu...

R.R.Z said...

memang mengecewakan...

lily lotus said...

huhuhu baik punya tamparan untuk uncle david teo.

mEiZ SHA said...

hehehee
jom tgk nur kasih kak atty..?)

sW33tdARLiNG said...

dah baca twit budiey aritu kata tak best.. harapkan si sam tu jer berlakon mantap

Lina said...

emmm...sy pun mmg x terpk nak tgk...mungkin yg best sbb ada sam tu jer kot

Azhar said...

Kenapa tak best?

wahida said...

kak, wartawan pun ckp tak best!! huhu...saya rasa ramai nak tgk sbb si sam tu jer...

atty's said...

@mEiZ SHA

jom ninie..hihihiihi

atty's said...

@Azhar

sebab memang tak besh..citer biasa2 jer..cam citer drama kat tb tuh..

Yatie said...

Cam nak tgk nur kasih tp konpem husband tak nak... Sure dia gelak la.yatie,sawanila.com

Nurhayati said...

noted. tq kakty!

ALoNa CintamaniszLite said...

Sy mmg tak minat nk tgk citer gangster2 cenggini wlpn ada lawak2, huhu..Bkn tak nak sokong filem tempatan tp nk gi tgk mesti kena tgk review kat kwn2 kat internet dan dari sedara mara..hehe

tu ler anak sedara suami sy yg dh tgk tu ckp tak best jgk..

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite

tu ar x besh citernya

juelee said...

ramai cakap tak bez.. hubby pun kata tak best huhu so takde la ralat tak pat tgok wayang

CuTeMiUt78 said...

oh ya ke kty... tgk treilernya cam best je... eemmmm jom kty tgk nurkasih..

** kty, hppy belated besday ya... aritu.. kt hp ada reminder... tapi tak tau no hp kty... nak wish

atty's said...

@CuTeMiUt78

tq so much rina

Lyn Yusoff said...

nasib baik lyn bkn kaki movie.
hehehe

mummysyafie said...

memang pun kak, nor tengok last week. promo bukan main lagi kan..tapi bila tengok hasil nya, nor bagi 2 bintang dari 5 bintang.

takde ending langsung.

Dee said...

baca komen dr org2 mmg ada yg kata x best..mcm dee lah kty..merong tu pd dee tak best..pd certain2 org best..tp nurkasih wajib tgklah..hehehe..

Softtouch [Hanim] said...

kwn sy yg dah tgk cite ni pun ckp xbest...

gigitjari said...

dah tgk,,mmg x brapa best lah

Faizaharis2 said...

tak best ekkkkkkkkkkkkk??? baru je cadang nak tgk sebab skang kutipan dah cecah 6.3juta baru 5 hr tayang? huhhh.... macam best..