May 31, 2011

Jumpa Blogger Ini Di San Fransisco , Siapa ...cer teka ..cer teka..?

Hari sabtu .28 May 2011
Macam biasa setiap sabtu , gigih bangun pagi , g jogging dan aerobic (tapi tak selim2 pung)
lepas tu balik umah ..siap2 se awal pukul 10 am keluar lagi kami ke IPC, Ikano Power Centre , kalau tak silap kty lah kan ..

Macam biasa jalan-jalan..cuci mata..cuci poket..cuci perut kasi makan fish & chip, meat ball , salmon ..
mak kol tertiba kata esok g kenduri kawin kat Perak..terkejut beruk ..apa idaknya nak jalan jauh kete tak service..kelam kabut balik Bangi nak Service kete, Jalan nak ke Ikea pergi balik jem..jenuh..

owh ye cafe ngn restaurant kat ikea udah mula beroperasi semula..
makan lah tanpa was-was..


On the way balik dapat sms dari Masviona , Ajak jumpa.
Wah..memang lama dah tak jumpa ada 5 bulan rasanya kot..betul kot..lama kan ..walupun dekat ..tp jarang jumpa sebab bukan nya kami dok sebelah rumah ..

Aku benornya tau dah kenapa Mas jemput..tak lain tak bukan nak Suprised kan PrebetSabu sempena besday prebetsabu ..yang ke ..***

to prebetsabu >>♫♪•♥♥ . . . . Happy Birthday to you . . . . ♥♥ •♫♪


kami celebrate dekat San Fransisco..bapak jauh kan ..hahahahha..idaklah ..
kami celebrate kat Restoran Piza San Fransisco Mines Wonderland,

antara menu yg kami santap pada malam itu



Salute sangat kat Mas..sebab mas mampu buat suprised untuk prebetsabu ni sorang2 jer
..bukan prebetsabu je terkujat ,kami-kami pun terkujat jugak ..oh yeah ..

 Avin..shedap ye marinara ke amenda tah avin makan..sampai terpejam2 mata hah 

bukan hanya attyfir & Co je yang ada ..kaseh atau nama blognya Transformasi pun ada ..yeah besh jumpa ramai2..cuma sedikit keciwa ekin @ mummysya takde..dah ler lama dah tak jumpa..tak pe nanti kita gather-gather ye..kalo leh nak ada Cikwanie jugak..mereka ini memang antara blogger2 yg rapat tapi jauh ngn den ..leh gitu..

tapi senantiasa dekat di hati dan dalam mimpi ..hahahhahahha..gelak lagi ..
tangan didada , mata ke atas..ekekekekkee, wuwuwuwuw..

Cerita selanjutnya pasal Suprise Party for Prebetsabu ni , leh jenguk sendiri kat Blog masviona
Untuk masviona dan prebet sabu , attyfir & kakak ucapkan berjutaan terimakasih tak terhingga kepada kalian berdua. semoga dimurahkan rezeki lagi , dan semoga kalian berdua bahagia sehingga ke akhirhayat.amin.



One happy family forever..amin

.notakaki : Happy besday gak utk my dear friend deekuntum.

.

13 comments:

Ati Masrif said...

sedap2 makan kat situ ye
kita tak mampu nk ke sana ..hehe

gambar kaseh tak ada ke...

Zue AnnaLeeya said...

tulah kakty... ingat tadi kakty gi san francisco betul2... hehehe...

Pepel BoNda AmaNi said...

eida pun ada jumpa kaseh hari ahad lepas...pes time jumpa kaseh...

mEiZ SHA said...

epi besday prebet sapu..:)
hehehe

sedapnyer sume tu kak..;D

Nafisa81 said...

ingatkan san fransisco yg kat oversee nun..

Lyn Yusoff said...

syoknyer kak dpt gather2
hehee

Cik Wanie Ghani said...

alahai,
rindunya nak bersatu mcm dolu2 kan,
tapi apakan daya,
kita berjauhan,
kalau tidak mmg dah sampai dah,
hihihihihi....

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya semua food2 tu kty...teror lah mas buat suprised utk hubby dia...thumbs Up

MrS. F!zA said...

selalu sgt lalu tp tk pnh sggah pon..buleh tahan gak ek menu dia..mcm pizza hut jgk..

sW33tdARLiNG said...

alamaaak mmg lama tak pi makan kat francisco.. yang best bila depa buat promotion

etiey.com© said...

sedap... bestnya!

Dee said...

happy birthday to PS and thx atas ucapan di pagi subuh 31/5..bila kty nak suprisekan dee lak? hahaha..gurau yo!

NeenaAnuar said...

adoiii tak tahan tengok spaghetti tuu.. huuhuhu..