May 11, 2011

Dress Yang Cantik Untuk Raya Nanti

Cantik -cantik sungguh dress nie..
rasa macam nak beli untuk anak buah je..



sapa-sapa yang berkenan silalah ke kedai 


Selain ada dress..untuk baby boy pun ada..
selamat bersoping semua..raya pun dah dekat nie..
leh lah tengok kot ada yang berkenan.

.

17 comments:

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

morning atty
tengok dress ni shuntek2 lak
dulu kat Alamanda ada satu kedai tu jual dress camni
tapi dh tak ada dah Frust nonggeng aku

MrS. F!zA said...

hiks..igtkan kty punya dress td utk raya..sekali klik tgk anak buah ke..hihi

Cik Wanie Ghani said...

alolololo,
comeynyer baju2 kat situ,
nasib baik wanie x der anak lagi,
kalau tidak haruslah merembat sehelai dua kan:)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

akak cantiknya baju tu, adei kalo dapat kat balqis ni best shantek

Nana said...

alahai sweet nye
klw anak pola
pmpuan gini la
gile tgk dress lawa2

Nur -al- Ain said...

ololooo sweetttt nyee.. ni kalau ade anak ppuan kompom dh sambar satu ni!

etiey.com© said...

ALALHAI MEMANG CANTIK! NAK ORDER JUGAKLAH.. HEHHEHE NAK BAGI ORANG. LOM ADA REZEKI UTK ANAK SENDIRI

mamyharraz said...

comelnya dress tu..ni yg terasa nak banak lagi ;) tp kang kalau banak anak lelaki lg camner hehee

Pepel BoNda AmaNi said...

sweet sangat..belikan tuk amani nyek tuk raya sis..kekekek :P

wahida said...

alahai...comel giler dress ni..kalau ada anak gegirl, sure terjah dah...

h4ni3 said...

comeinyaaa
nanti nak terjah la

NM02 said...

mmg syantekkk... tapi anaknya blom ada. huhuhu

sW33tdARLiNG said...

comel & cute...! nanti akan diterjah

Ietams said...

comey nye..
memula tengok tajuk ingat dress utk k.ty.

mummysyafie said...

syok nya kalau ada baby girl. skrg ni cantik² je baju tuk girl kan

fiza said...

Lor...ingatkan kty punya...hehehehe...comel lah.

Bila MATA Qahirah terpaksa di CUCI

rasp said...

aduhhhh nie yg membuatku gatal jari nak click2...