Apr 11, 2011

Sampai ke Jaya Jusco Aeon saya mencari

Sebenarnya aku mencari sesuatu di Jaya Jusco..Carefour 
Tapi puas mencari tidak berjumpa 
Jaya Jusco Equine pun dah pergi , Cheras selatan pun dah pergi 
Udahnya petang semalam , buat keputusan ke Aeon JJ..last minute punya plan 
Yang benornya tak tau kat mana ..main redah , alhamdulillah tak sesat..sampai elok je ..
Memang otak Gps sungguh kami berdua ,
aku dan akak..tepuk tangan untuk diri sendiri 


aku mencari kan benda nie..itupun dah jadi rezeki aku 
betul-betul tinggal satu botol ..jer..alhamdulillah berbaloi aku datang dari jauh..
takde lah jauh pun dalan 1/2 jam je..
lagipun tak jem.kalo jem jenuh ..

Psyllium Husk
kalau nak tau , google lah ye..malas nak terangkan 

Rasanya semua tau lah kan , Kalau dah Jaya Jusco Aeon Au2 tu 
kita semua akan sampai ke Zone Akademik Fantasia..

Kami sampai sekitar pukul 8.15 pm gitu 
terus ke tempat sepatutnya , amik barang bayar , dan singgah kejap rumah kaca Af tu 
nampak le jugak budak2 Af..
Taun ni Af tak menyengat ..takde pilihan hati..
hahahhaha,.,.macam lah taun2
sebelum ni ada feveret..nan penah ado pun..

.terimakasih buat Joy..sebab kasi tau kat mana nak beli benda tu
.

29 comments:

NM02 said...

akak, kalu nampak saya kat jj ke, k4 ker... tegur la ye... hehehe

[-suziey-] said...

haaaaa sy pn mencari bende ni lama dh..xjmpa..kt jusco ade ek kty..nk beli..mgm elok PH ni..utk org diet.hehehe..

atty's said...

@[-suziey-]

itulah kty cari almost 1 week..merata jj cari x jumpa.
tp kat au2 jumpa kat bhgn organic..

atty's said...

@NM02

kalo jumpa kty pun tegur tau

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sempat tengok rumah kaca nyek......mende tue bagus tuk diet nyek kak...wah cam menarik jerk...

ardinihumaira said...

first time dni dengar.. nak g google jap ;)

Ietams said...

1st time tau..

Queen said...

kak ty....kawan nik makan ni.....tapi die campur dgn milo..

die kata elok utk penghadaman...

tapi masa tgk milo die..kan dah bercampur dgn husk ni..nik ingatkan dah masuk telur amende ntah..yeye je bgtau die..kot die tak perasan..rupenye husk ni..buek malu jo..hahahhahaha

etiey.com© said...

wah tingin juga jengah sini tengok af tuh. hikhik.. tak pernah sampai lg jj setaiwangsa.. walhal tak la jauh mana dengan rumah

eLLy said...

Rasa mcm nak ke JJ gak la..
tapi bukan nak beli barang saje nak skodeng bebudak AF ;p

Ciklinn said...

wah. tgh diet yerk.. linn ni ntah bila nak mula balik diet..asal mlm jer lapo.... huhuhu

linn pun sama tak tgok pun lg af.. huhu

azzey said...

dh lama gak tak ke JJ cheras, selatan..

p/s: saya pon x layan sgt AF ni kak..:P

azzey said...

klik hb

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgahla ke blog saya ;)


http://www.zuwairiaiman.com

KSWSK said...

setuju ngan akk..thn ni AF mcm out la...

atty's said...

@bobhandburry

thanks sudi singgah

Dee said...

smpi kl ko meredah ye kty..sib baik jumpa..

rasp said...

utk diet ek...
kalo menjadik sila inform ya...

atty's said...

@Dee

dah cari area kajang takde dee.

atty's said...

@rasp

untuk detox sis..buat toksid dlm badan.

isabelle said...

errr.....sedap tak benda alah tu?
mengada betul..ubat pun nak demand sedap2

Lyn Yusoff said...

nasib baik jumpa kak..
klu pegi benda nyer takde..
sure frust menonggeng..
hahahah

JIVEBUMZ said...

apa kebenda tu kak ty? haha kes malas nk gugel la nie

mummysyafie said...

betul tu kak..tahun ni tak menyengat. nor siap mengantuk tengok, tak mancam tahun2 lepas.

Softtouch [Hanim] said...

jauhnya akak dr bangi ke AU2 tu yer...akhirnya jmpe pun..sempat singgah rumah kaca tu...

Azueriena Norash said...

owhhh maser karnival karangkraf ader gaks dpt free gift mender nie...ingatkan aper...x mkn pun...bagi saper tahhh...huhuhu....nak carik ler jugak...kat watson ader x agak2?

atty's said...

@Azueriena Norash

azue itu untuk buang toksin dalam badan..sebelum kita diet..kita amik dulu..susah nak dptnya..kat watson , guardian ke kty cari takde..kalo azue ada jumpa kasi tau ye

Zura said...

dh byk musim tue yg xmenyengat tue kty..

ALoNa CintamaniszLite said...

aty; kat tesco pun ada jual mende2 ni. Kat area sos2 tu..erm..rak utk brg2 organik..hehe..