Apr 20, 2011

Nasi Kandar Kedai Kopi Kampung Melayu

Pagi Sabtu 16 April 2011 kami dijemput oleh lyn & family lagi 
Kali ni kitaorg dibawa makan nasi kandar di kedai kopi kampung melayu.




Selepas makan Nasi Kandar , kami pusing2 Balik Pulau ,
jalan-jalan lepas tu singgah di Queenbays Mall


10 comments:

Cik Wanie Ghani said...

x pernah try lagi mkn kat Kg Melayu tue,
mesti best kan,

rindunya nak pi Queensbay Mall,
bilalah dpt pi sana lagi kan,
huhuhuhu

Zura said...

waaaaah...pekena nasi kandar...

Queen said...

tudiaaa....dalam periuk uuu.....

♥cybermummy♥ said...

ikeen tak pernah rasa nadi kandar.sebab kat sini tak de yang jual. Insyallah nanti kalau turun malaysia lagi boleh lah try nasi kandar =P

nabilah_2908 said...

mahal tak makanan kt penang ni..?

atty's said...

@nabilah_2908

biasa je harganya

atty's said...

@♥cybermummy♥

kalo tak sampai penang pun..keen terai je kat area kl.kot ada tau.

rasp said...

dah lama tak ke kg melayu tu sis...
dah kelaz tempat dia...

mummysyafie said...

nor tak pernah lagi ke penang kak ty..hihih..ni kira melancong dalam blog kak ty je lah

Softtouch [Hanim] said...

wa...nasi kandaq...i likeeeeee