Apr 2, 2011

Kenapa kaler pink ?

Nak belikan adik selipar,sekali dia pilih kaler pink.

2-3 kali aku confirmkan betul ke kaler pink,ko jantan nak pakai pink..kenapa?

Tak paham mama..
----------
Sent from my Nokia phone

10 comments:

Cik Puan Kembang Semangkuk said...

hehehe kak atty... agaknya gabungan warna antara lain2 selipar tu kurang menarik perhatian dia kut...

zino said...

ok la tu.. cantik apa hehe

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hehe..

minggu leps saya beli sandal purple-pink.Dah biasa pakai saiz 5 jadi saya terus amik tanpa cuba. sampai rumah, tak muat pulak.

Kononnya nak bagi Along, terus-terus dia taknak.. nanti orang ejek kata dia.. huhu..

itulah ...tak cuba dulu.

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Bila Baju Melayu Pink & T-Shirt pink ok pulak si Along tu..



cool kaler tu kak..

Dearie Pearls said...

pink itu sweet kak..
hehehe..

tapi adik lelaki saya, harapan ar kalau pandang yang color2 pink ni. jantan sungguh...

heeeeeeeee

Softtouch [Hanim] said...

agaknya trend kot kty...heeeee

mummysyafie said...

hihih..trend ko ni kak. tapi pink mmg cantik.

sW33tdARLiNG said...

trend laa tu...! lelaki yg pakai pink, macho sebenarnya...

rasp said...

dah berkenan di hati apa mau bikin..

NM02 said...

lelaki skang kan JAMBU... hehehe