Apr 5, 2011

Jadual


Hari-hari lepas je makan malam,mandi,solat..
rutin harian fir kena kemas jadual,sambil tu mama check kot ada kerja sekolah.

Hari isnin dan selasa,firdaus ada tuisyen..satu hari 2 subject
----------
Sent from my Nokia phone

.

14 comments:

Lyn Yusoff said...

mesti kena check kan kak..
klu tak nnti sure ade yg terlepas pandang.. hehehe

etiey.com© said...

alahai dunia pembelajaran zaman skrg. sape lambat mmg ketinggalan lah kan

Azueriena Norash said...

rajinn fir nie...bagus2...x yah mama bebel hari2 utk remind kan yerk...kejer skul...memang kena nengok ler...kalau x...culass jerk nak buat kann...kannn

Softtouch [Hanim] said...

sy sejak ada ank sekolah ni mmg ari2 cek homework dia..tahun dpn anak sy mcm fir ni plak kak susun buku ikut jadual sbb tahun dpn dia dah sek rendah

sonata anak kancil said...

displinkan anak ...bagus ! bila dah biasa...maka senanglah kita...pantau aje

Ietams said...

dah bujang dah fir

Cik Wanie Ghani said...

bila tgk si fir dok kemas buku2 tue,
teringat plak masa zaman2 wanie kecik dulu,
mcm tuelah,
mama akn menemani wanie setiap masa,
rindu tol saat2 itew

NM02 said...

teringat rutin harian masa sekolah2 dolu...

sahromnasrudin said...

dah bujang dah....pas nie makin kacak la kan ;-)

rasp said...

bukan takat anak2 je kena check..
kita pun kena extra alert kan sis...
cam kita plak gi school hehehehe...

Zura said...

hari2 kena cek....kalau x...

Queen said...

adik2..kalau mak nik tak sempat check...tak sempat nak pantau..tgk la esok pagi..die punye kelam kabut baru nak masukkan dlam beg....hohoho

NzA said...

wah fir dh mula tuisyen ek????moga jd anak cemerlang.

sW33tdARLiNG said...

masa saya sekolah dulu, main hangkut semua 1 bag.. tp dulu boleh tinggal buku dalam kelas sbb takde share kelas ngan orang lain