Apr 6, 2011

Hujan saya lepak di sini



Hari gelap je.
lepas bayar bil-bil yang sepatutnya singgah library pulangkan buku
dan pinjam buku lain ..nak beli buku tak mampu ..jadi pinjam itu adalah lebih baik disamping dapat baca , free pulak tuh ..

lepas dah hantar 3 buku , pinjam lagi 3 ,
balik kat kereta..tengok cuaca gelap
masuk balik lah library ..lepaking sini kejap .



----------
Sent from my Nokia phone


.

20 comments:

sW33tdARLiNG said...

rajennya masuk library...

♥ manje ♥ said...

tempat kesukaan kita juga... tapi kita suka beli dari meminjam =) ~

KSWSK said...

dah lama tinggalkan aktiviti pg library ni..rindu plak rasanya

adarnadzmie said...

rajinnnnyer... suka gak baca novell.. tapi la ni tak sempat baca.. sibuk ngan anak2.. haha..

Queen said...

dah lama tak lepak library...dulu inilahtempat saya bersantai berjam2 lamanya....

rasp said...

kalo i leh pinjam books pun nak gak...save oooo
tapi nak ke library adalah jauuuhhhh plak huhuhuhu...

azzey said...

Library kat ne ni kak?

azzey said...

klik HB akak

pRincESs_N said...

perghh...byk tu novel k.ty..

Lyn Yusoff said...

rajinnyer pegi library :)

CuTeMiUt78 said...

wah.. sempat lagi tu kty melepak kat library...rajin kty

sweethOneY said...

dah lama sangat tak pergi library ni

Azueriena Norash said...

azue raser x puas kalau pinjam...tu yg beli jerkkk...buat harta pusaka turun temurun anak...cucu..cicit...huhuhu

JIVEBUMZ said...

kak ty rajin yer pegi library.. sy lak last pegi masa zaman blaja dulu huhu lama dahhh

NeenaAnuar said...

aduh.. dah lama tak baca buku2 tebal camgini...

Redbloodsnow said...

EK EH...BYK NAH NOVEL. PINJAMM..HEHE

momguess said...

ceceter2 apa ada kat library tu
heheheh

Zura said...

alamak mengimbas zaman pinjam buku kat library...

mummysyafie said...

dah jd macam student balik yer kak, lepak dalam library je. dah lama tak jejak kaki kat library ni..even kat opis pun ada satu.

ALoNa CintamaniszLite said...

aty, sori laa..tanya lagi.
naper tak leh nk klik arrow utk older post kat bawah tu??
kalo klik dia akan kuar page yg soh taruk kod laa mende laa..ish..
sy sorang je ke yg problem cengitu, ek??
ni..leh gi entry ni pun sbb klik kat recent post kat side bar tu.
Maklum ler..sy ni bkn setiap masa leh bw..dan sesekali bw..sy akan gi skali older post..mana yg tak baca lagi tu..erm..