Apr 14, 2011

Honeymoon

Kelmarin firdaus ada tanya kat aku apa benda Honeymoon tu ma

hahahahhahaha..terus aku gelak..sebuk je tau fir ni nak tau .
dia tanya masa tu tengah layan cerita petang2 kat tv3 pukul 7 tu apa ke tajuknya

Terpaksa ler aku amik masa nak jawab dengan betul , supaya tak tersalah cakap
aku hanya jawab simple je..harap fir puas hati ..

Honeymoon tu untuk orang yang dah kawin..gi bercuti..jalan-jalan ..lepak2 tepi pantai.
hahahahhahha..puas ati ke tidak fir agaknya dengan jawapan yang mama kasi.

21 comments:

mama tisya said...

kecik2 fir dh nk tau psl honeymoon...pengaruh tv..ehhehe

Mak Su said...

anak maksu nak gi pd katanya, lepak2 tepi pantai, rombongn bas sekolah...

hah!! honeymoon?

;p

mama tisya said...

kak aty..rsnye tk silap kak aty pernh amik tiket wyg kt opis nuffnang kn..kak aty p time lunch ke??

rasp said...

aduhai anak...kenapalah soklan cepukmas yg ditanya...
tapi saya tak puas hati dgn jawapan yg diberi...
tolong jelaskan lagi hahahahaha

asna cute said...

owh cabarannya soalan hehe =) insyallah nti fir dh besar mesti dia tau sndiri hehe ;D

A D I A said...

selamat berhoneymoon heheh.

Sidratul Muntaha said...

ahaha..
budak2...
tv pun satu hal.

wahida said...

betul la tu kak jawapan akak tu...kalau saya pun amek masa gak nak jwp bg jawapan yg sesuai...hehe...

SyuQ said...

hahahahahaha

fengsan dgn jawapan kak ty.
hrp2nya puas hati yer fir dgn jawapan mama tu...

eLLy said...

nasib baik dia tak ajak you gi honeymoon ;p

NM02 said...

anak2 skang ni, ade je soalan cepucemas kan

etiey.com© said...

budak cerdik memang akan banyak bertanya.. kan

azzey said...

sib baik dia x tanya lebih ye kak....:)

Queen said...

ok dah tu.. =)

KSWSK said...

rasa ingin tahu budak2 skang mmg tak leh dibendung kan kak..sib baik dia tanya mama dia..lau tnya kwn2 abes la...

Dee said...

puashatilah tu..kalo dia tak tya balik..kalo tya balik tu maknanya x puashati..hehehe..

atieya said...

honeymoon yer .. hihihi .. skrg ni kena jawab ngan anak betul2, jgn diseleweng hehehe. Saya ari tu aisyah tanya 'ibu, bercinta tu apa?' tak sempat nak jawab dia ckp 'ohh bercinta tu mcm org dah kawin ye'

nabilah_2908 said...

puas hati la tu..kalau tak..sure dia akan tnya lagi... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOGGING..SAMPAI BILA ??

mummysyafie said...

alamak kak, sumtimes kalau pelajar form 4 akan digelar pelajar tahun honeymoon oleh cikgu. takut nanti fir tersalah tafsir. hihihi...

Softtouch [Hanim] said...

dia puas hatilah tu kot kty, tu dia xtanya ngan lebih lnjut lagi tu...:)

Lyn Yusoff said...

nasib baik akak jwp..
klu tak mesti dia tanya lagi..
hahaha