Apr 21, 2011

Gudluck

 Sampai dah naik itam legam kulit anak dara aku dok ari-ari training netball sejak dari january lagi
Hari-hari aku bising, bila nak fokus study for spm
dari semalam dok berkampung kat Ampang
Tahniah untuk player under 15 berjaya mendapat tempat ke 3
Kalau team akak dapat masuk final esok, mama datang tgk .
To my daughter  , and all players under 18, SMKBB .. good luck in the netball tournament

6 comments:

POSH76 said...

good luck to ur daughter sis...

NM02 said...

dulu main netball, ai jadi centre.. kelas tak

Queen said...

owh..yela...this year exam kan..

etiey.com© said...

good luck. moga dapat jadi johan!!!

rasp said...

all best akak!

ALoNa CintamaniszLite said...

suka tgk budak2 menengah main netbol. rasa mcm nak join je masuk pasukan dorang..tapi kena sedar diri ler..kehkeh..dh tue..ngee. sempot dan tak secergas dorang dh..kuikui..