Apr 21, 2011

Goodbye Penang

Akhirnya tibalah hari kitaorang kena pulang ke Kuala Lumpur
Walaupun berat rasa hati nie..sebab dah jatuh cinta ngn Penang
dah rasa mcm kampung sendiri je..tapi terpaksalah balik 
Memang seronok gie Penang nie..sapa nak amik kitaorg jadik family angkat..leh selalu mai Penang..hihihihihii

Seawal pukul 8 pagi kami dah check out hotel , jalan kaki ke luar simpang otel 
amik je apa bus pun , ingat nak ke Komtar ,ambil bus dari sana terus ke Airport
Tapi bas yang kami tahan tu pegi ke WeldQuay ..kira boleh lah 
dari situ nanti banyak je bas nak ke Airport




Dari sini kami ambil bas No 401E,.Untuk ke Airport
Mengambil masa lebih kurang 30++ minit
sambil tu kami leh tengok Penang buat kali terakhir.



Makanya berakhirlah kisah kami di Penang
Bagi aku Penang memang satu tempat yang seronok ..banyak makanan yang sedap2
dan yang paling besh banyak Public Transport..

Kalau ada yang perasan , 
kami memang tak banyak snap gambar , dan tak banyak pun pergi tempat2 bersejarah
memang trip kali ni nak redah je dulu mana yang patut

sebab nya kalau abis semua tempat kami pergi
nanti tak rasa lak nak datang lagi..hihihiihi
semoga ada rezeki nanti , panjang umur, boleh sampai Penang lagi.

Thanks a lot to Lyn & Family atas layanan yang diberi semasa kitaorg di sana.


20 comments:

Nana said...

penang = syurga makanan kan?
mcm2 ada..
seme ada

Ciklinn said...

yer mmg best ke penang kan kak... makan makan dan makan.... hehhehe

Zura said...

sure sedihnye kty,,

MrS. F!zA said...

kty kt penang senang tak nak jumpa FM?

Dee said...

penang mmg best..next time kita gi sama2 nak kty?

erienz said...

selamat pulang kat atty...mst srnk sangt berada di penang...

Lina said...

best kan penang...baca entry kak ty ni teringat trip sy ke penang 3 taun lepas rindunyerrrr...tp sy xlah dpt jalan2 cari makan sgt sbb masa tu tgh pening2 lalat pregnantkan yg no 2

h4ni3 said...

dah tau mana tempar best, pasni boleh pegi lagi kan kty

atty's said...

@Nana

itulah..tu pun byk lagi lom terai

atty's said...

@MrS. F!zA

kat pasar chowrasta tu ada tau.masa jumpa tak beli..terlupa..
udahnya kt airport cam mahal..jadik langsung tak beli

atty's said...

@Dee

tu lah kan dee..kalo kita g sama2 mesti besh..ada rezeki nanti kita g sama2 ye dee.

Azueriena Norash said...

wahh banyak betul entry kak yatt azue tertinggal.....so aku kena amek gear reverse ler plokk...hahahaa...

sgt seronott kan jenjalan mcm nie...ikut suker kiter jerk...gigih betul kak yatt jalan kaki...kalau azue...kompom merengek2 nak balik hahaha...adoii lerrr...

azue pun suker pegi penang nie...lepas nie kalau ader jeki memang nak pegi jugakkk...penang nie.....

Mak Su said...

penang byk tmepat menarik, tak rugi vacation kat situ :)

Cik Wanie Ghani said...

lps nie mai Alor Staq plak tau,
kami bole bawak akak jln2 kat belah sini plak:)

mie said...

penang!!
anak mami ramai...
hahahahhaaaa

Lyn Yusoff said...

penang mmg best!!!

ALoNa CintamaniszLite said...

Hmm..sonok nye tgk 2 beranak ni cuti2 meredah penang..hehe..

gigitjari said...

penang mmg terbaik..tambah mee prawn kat bkt jambul hehe

azila raffie said...

arggghh akak!! ni yg buat tringin nk p penang nehhhh...

Softtouch [Hanim] said...

betul penang mmg food heaven..cheq suka p pennang!