Apr 7, 2011

Dari Maxis ke Digi

Akhirnya Digi Easy jadik pilihan 
bagi mengantikan Hotlink yang sengal ,
ini kisahnya>> Share No

Aku order online je..

.

24 comments:

NM02 said...

wah... semua online je skang ni kan

fiza said...

Kty, saya rasa pon mcm nak tukar gak lah, maxis ni mengarut jer. Saya tou-up rm10, tetiba baki dah tinggal 5 sen, ntah apa². Bukannya byk buat call pon...ishhh...

☆ lieya latif ☆ said...

kak ty tukar digi plak yeak.....dulu lieya penah pakai digi...mmg okey...tukar ke celcom pun sebab nak domain/supplimen ngan hubby....

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

macam nak tukar jugak ke digi tapi sayang plak, nombor ni nombor rasmi bank2 dalam malaysia ..kehkeh! [utang oh utang]

sweethOneY said...

kak ty!! sy dan tunang pun rs nk switch ke DG.. skrg pki celcom mahal la calling even pki pakej tu

atty's said...

@NM02

itulah..senangkan ..!

atty's said...

@fiza

jom bertukar..kty no digi nie utk 2nd phone je..

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

hihihiih..

atty's said...

@ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ

nanti payah lak org bank nak cari ye

atty's said...

@sweethOneY

kalo 2-2 pakai digi untung.sbb ada panggilan percuma tau iza.

Zura said...

maxis mmg sengal...bill memanjang je tinggi...bengong..sy serik pakai digi kty sbb dulu pnah pakai...hampehlah line dia...

Salmia said...

tak ramai kengkawan pakai digi ni.. so, setia dengan hotlink saja la :)

[-suziey-] said...

hmmmm digi plan mmg best murah tp pk kan coverage dia tu yg berbelah bagi..huhu

dhiera said...

pernah pakai digi tapi kejap je. rasa celcom tetap di hati. Pada saya, dah sangat murah dengan celcom. lagipun, line senang dapat~

nabilah_2908 said...

maxis telah kehilangan seorang lagi pelanggan...hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOW TO..

etiey.com© said...

hahahah sama. memang dah bengang tahap gaban dengan maxi. tunggu masa je rasanya ni..

mEiZ SHA said...

no masih sama kan kak?/
:)

atty's said...

@mEiZ SHA

sha..ni utk 2nd hp.:)

sW33tdARLiNG said...

adik saya cakap, sangat untuk pakai digi easy prepaid ni...

mummysyafie said...

kak, kat rumah mmg nor pakai digi. memang laju giler dari maxis.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah pakai orang kuning nyek...eida pakai maxis tuk line phone..streamxy tuk internet kat umah...hehehehhe

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..gitu kesahnya..
tak penah lak dgr kes cenggini..kes terpencil kot, hehe..tp masalahnya akan besar kalo aty masih gunakan no. ni, ish..ish..
kalo kes kros line tu ada ler..

Lyn Yusoff said...

my bb using digi..
lajuuuuuuuuu :)

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite

alona..aah ler ada problem skit utk klik ke older post tu.nanti aty terai tgk camne..tak pun kena tuko layout.tq..ye.