Apr 21, 2011

Cozy Home Inn

selepas tak puas hati dengan hotel yang telah kami booking dari awal
dan dah bayar pun otel tu (takyah lah kasi tau nama ,malas nak besarkan isu)
akhirnya 
Kami menginap di Hotel Cozy Home Inn
Puas hati lah , tak macam hotel yang kami dah booked dari awal 
hotel ni ,  bilik yang kami duduk tu walaupun kecik + comey 
yang penting bersih , kemas dan teratur.


picture credit to facebook Cozy Home Inn



Kiranya puas hati lah tinggal kat Hotel nie 
Ada Aircond, ada Shower ,ada tv dan yang penting wi-fi free.



17 comments:

alinac lover said...

kat mana ? penang ka? waa mmg bersih ja..bgus la kan mcm ni~ puas hti~

Queen said...

yang penting bersih... kan kak ty

wahida said...

akak!! lama tak singgah sini...rindu sama kamu!!

akak, bape rate hotel ni kak, nampak bersih dan nice!! mesti harga dia affordable!!

eMMe said...

hotel bajet ni tgk nasib la...ade yg elok, ade yg tak brapa elok, name pun hotel bajet sis....memadai utk kite rasa selesa n leh rehat kan....

azzey said...

yg penting bersih kan k ty...

klik HB

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

asal puas hati dan bersih pun ok kan

rasp said...

tul sis...yg penting bersih & selesa...lagik pun bukannya kita dok dlm bilik saja kan...takat nak balik tidor je :)

sweethOneY said...

nampak comel je bilik dia kak. dan bersih.. biarlah mcm ni kan, selesa kita nak duduk pun.

R.R.Z said...

area mane ni kakty?isnin nnti terus cr n rate de bape?

atty's said...

@R.R.Z

ini area jalan argyll, dkt ngn penang road.. kty aritu sewa twin bed =rm80 satu malam .

h4ni3 said...

mmg cozy nampaknya bilik hotel tu ye kty

mEiZ SHA said...

bersih laa kak hotel tu..nice juga kan..sekadar untuk tido coz kt byk berjalan sampai ke malm bile g bercuti ni..berbaloi.:)

R.R.Z said...

yeay..thanks akak!

Zura said...

look comfortable lah kty hotel dia..

Cik Wanie Ghani said...

oklah tue kan,
yg penting bersih dan ada kemudahan asas kira oklah kan,
hihihihihi

:)

Lyn Yusoff said...

wi-fi tu yg penting..
hahhaha

ALoNa CintamaniszLite said...

comel je biliknyer..mcm tune hotel kot, ek..atty..

Tu ler..selalunya susah bila booking online ni..dlm gambo bkn main..tp betui2..ampeh!!