Apr 22, 2011

Bercuti

Kami bercuti disini, bersama-sama family menikmati angin laut
kami akan berada disini selama 3H2N
maybe ini adalah percutian terakhir untuk tahun ini 
lepas ni kena fokus kerja..anak2 kena fokus untuk belajar.

Di mana..di mana....biarlah rahsia
bukan kat overseas pun..hanya dalam negeri
yang penting happy bersama family tercinta.

25 comments:

POSH76 said...

bessnyer sis asik cuti2 ....tak kesah kat mana yang penting dgn yg tersygkan...

Dee said...

wah..kty asyik cuti je..jeles ar..hihihi..happy holiday ye..

Zura said...

berahsia plak kty nie... :)

Azueriena Norash said...

vavava....x kesah ler kak...cuti2 kat mana pun yg penting kiter happy...kannn

h4ni3 said...

terakhir utk tahun ni??

mana boleh kty... tahun 2011 ni lambat lagi nak abes!
hehe

fiza said...

Cuti² m'sia lagi kak, bestnya ^_^

Cik Wanie Ghani said...

selamat bercuti buat akak sekeluarga,
semoga cuti kali nie akn meninggalkan kenangan paling manis utk thn 2011 yer,
:)

NeenaAnuar said...

happy holiday kakak!!! enjoy yea! :)

Eye_nee said...

Bukan tempt bercuti jd keutamaan...keseronokan bercuti sefamily tu lebih kegembiraannya...Selamat Bercuti T...

Queen said...

selamat bercuti kak ty.. nik tak sabar tunggu bb keluar..nak pergi bercuti jalan2.. =)

Pojiepooh Abdullah said...

Bercuti kat mana tuh kak??
Novel abes bca tak?
Huhuh..
Lama tak bercuti dengan family..
Anywany jaga diri tau!

PojiePooh; Hanya Satu...

Lina said...

wahhh cuti2 malaysia lg ker kak ty kelassss...emmm dah lama x berholiday ni jeles lak tgk org lain bercuti huhu...slmt bercuti yer kak ty!

maszmadi said...

wah, syioknyer bercuti...

pRincESs_N said...

Selamat bcuti k.ty...

masviona said...

kt memana pun xkisah kty yg penting semua dpt menikmati kehappy n kebahagian n kebestan itu kan....hiksss

masviona said...

kt memana pun xkisah kty yg penting semua dpt menikmati kehappy n kebahagian n kebestan itu kan....hiksss

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

SELAMAT BERCUTI KAK

Gina said...

wah Kak Ty
Hari tu pergi Penang, kali nie bercuti lagi? baguslah, boleh releasekan tension

nabilah_2908 said...

bestnya....hari tu g penang...kali ni bercuti ke mana pula... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
TEMPAT CARI MAKAN YANG SUPERB!!

ALoNa CintamaniszLite said...

Cuti kat mana tak penting..yg penting pengisian masa bercuti tu, kan..hehe..

Faizaharis2 said...

bestnyeeeeeeeeeeeeee....amboii kak..masil awal tahun lg ni...jgn laa yg terakhir...hehehe

etiey.com© said...

cuti menenangkan jiwa!!!

Lyn Yusoff said...

happy holiday kak..
have fun yeah :)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya...cuti lagi..happy holiday kty...betul, yg pnting kita bersama family..

sweethOneY said...

kak ty, baru bulan april. mna leh ini yg terakhir. hihi

selamat bercuti!