Mar 18, 2011

Stock Buku


Pergi library , nak pinjam novel, 
untuk stok bacaan aku nanti
Esok aku & family akan pergi bercuti 
Tak jauh mana pun , dekat-dekat jer 

Jadik sambil bercuti , sambil layan baca novel


---------------
Sent from my Nokia phone

17 comments:

rasp said...

wahhhhh 3 buku tu....
sempat ke membaca masa cuti2 sis...
bukan lagi byk aktiviti ke bila cuti hehehehe...
enjoy and take care!

Kaseh said...

happy holiday kak...have fun yaa wpun baca buku je nanti..heh take careee...

Jasfyra said...

rajinnya kak t membaca..saya ni keje kt library.tp mls nk membaca,yg rajin baa majalah ngan surat khabar je hari..hihi

SyuQ said...

selamat bercuti kak ty

aliaaroslan said...

bestnya nak pergi holiday. have fun ye kakty..

|| sue-imanja || said...

kite pon suka baca novel..
anyway slamat bercuti

ALoNa CintamaniszLite said...

selamat bercuti kty...
jaoh ke..dekat ke..asal tujuan bercuti tu...dh kira bagus dh, kan..
bkn semua org berkesempatan bercuti2 ni..hehe
lagi2 mcm kty...siap leh bwk stok novel lagi..huhu..

atty's said...

@aliaaroslan,kaseh,syuq,zuera

thanks uols..

Eye_nee said...

Hepi Holiday T..

POSH76 said...

rajinnyer sis nak jenjalan pun baca buku...have a great holiday

dilaBanGi said...

selamat bercuti, atty
ni library dekat PMB tu ke? teringin nak gi ituh (hehehe)
Selamat bercuti

||| PöJìé PööH ||| said...

Rajin Kty mbaca walaupun dah beranak pinak.. Bagus2, semoga nilai2 n hobi yang baik itu diterapkan kepada anak2..
Tapi kann Kty musykil la, bercuti sampai bawa 3 novel, sempat ke abes baca?
Saya kalau dah pegang novel tuh jangan harap nak pegang kerja.. Cuti pun tak rupa cuti ;p

PojiePooh; Hanya Satu...

atty's said...

@dilaBanGi

ye dila.kat tasik cempaka tu,aty selalu ada ctu

atty's said...

@||| PöJìé PööH |||

Mak Su said...

sy dah lama tak spare time untuk membaca

siti murni said...

okey la tu..ada masa terluang during cuti tu bleh la dimanfaatkan dgn membaca...

wahida said...

kak, dulu masa saya bujang dulu, mmg suka layan novel...tapi sejak dah beranak pinak ni, mcm x de masa je kak...
akak bercuti ke mana? nak ikut!!