Mar 6, 2011

Sakit

Hari ni pagi memula aku mulakan ,pagi dengan ceria,masak utk lunch siap2 sebelum keluar rumah.
Tapi lepas tu dalam pukul 11 pagi,sakit perut giler..period pain..x tahan..suh akak beli ubat,lepas makan dalam 1/2 jam ..hilang sakit.

Harini aku dan akak ada buat sesuatu,kami ke rumah Kaseh dan amy ameera,nanti aku citer pasal tu..

Lor ni peyut sakit balik..huhuhu..kena makan ubat ..dah tua2 kena period pain..
Okeh got to go nak rest,

----------
Sent from my Nokia phone

.

7 comments:

Gina said...

take care Kak TY, minum air suam banyak-banyak

Kaseh said...

kaseh tadi pas akak balik..kaseh pun naik atas kak. lepak2 terus terlelap... hehe perut akak tak ok lagi eh..

atty's said...

@Gina

thanks gina

atty's said...

@Kaseh

lepas pukul 5.30,sakit balik kaseh..ktykan sampai umah kol 6..lepak ngn kwn akak..g econsave beli brg dapur

Redbloodsnow said...

Sama lah kita tak brape nk sihat kak. Zie tgh sakit tekak n batok :(

rasp said...

sengugut ek sis...
sian u...take care tau...
bestnya dating2 dgn kaseh...

Zura said...

period mmg sakit...ada org smpai bergolek2...