Mar 21, 2011

Result ujian


Salah satu keputusan ujian fir utk bulan ni.
Maths & english dpt 80+ je,kena study hard utk subject yg lemah.
Pagi tadi kena marah ngn mama..geram betul mama ngn fir.,mama buat camtu sbb nak suh study,tapi nenek lak layan kan apa fir nak..
.
----------
Sent from my Nokia phone

11 comments:

Kaseh said...

okla tuh result dia kak.. si adik pun baru dapat gak.. so far alhamdulillah ok result dia..cuma byk careless mistakes..

Gieyana said...

Tahniah2..score A gak tue kak..:D

Gina said...

Congratulations kak
Teruskan usaha dan tingkatkan prestasi

Softtouch [Hanim] said...

pandianya fir,,tahniah fir...markah2 dia semua bagus2 kak...

betul kty..kita marah anak2 suh study utk masa dpn dia..nenek mcm tulah kty..syg cucu dia....

rasp said...

ok pe tu sis...congrats to fir...
kena usaha lebih skiiittt je utk the weak subjects...
mesti leh dpt results yg lebih mantops next periksa...

Cik Wanie Ghani said...

oklah tue kak,
pelan2 kayuh,
yg penting lebeykan usaha,
ok fir:)

Zura said...

okeylah tue kty resultnye..

sW33tdARLiNG said...

bahaya laa nenek fir tu.. sib baik nenek si zikri boleh tahan tegas gak... takde nak manja2 kan.. but of coz sayang tu tetap lebih

Umi_Aliesha said...

a'ah la k ty..ok per resultnya...Hana ntah la..ari tu dia kata bukan ujian betui2...moskel jg nih...agaknya darjah satu blom exam betui2 kot...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

insya-allah pasti fir mampu dapat markah lagi banyak lepas nie..mama jangan marah2 fir sangat taw...

bobhandburry said...

Salam singgah.. mane leh malas gi keje.. hehehe.. tp tu la.. kalau la dalam seminggu ni.. 5 hari cuti.. mesti best ;)

Zu
http://www.zuwairiaiman.com