Mar 16, 2011

Patut lah kau wangi !

Semalam aku dan akak pergi jalan2 di waktu malam
kami ke Metro Kajang

Tempat selalu kami masuk biasalah
kami masuk Watson
Sambil belek-belek..baca2 semua apa benda yang tulis kat produk tu
Terai-terai lipstick ke ..tengok2 eyeshadow ke.

Adik guard yang berbangsa Vietnam kalau tak silap aku ..kalau silap pun dari Burma
Asal lalu je belakang kita orang wangi yang hamat.


lepas dah lama kat tmpt make up-make up
beralih pulak ke tempat minyak wangi
sekali masa kami sampai sana..
tengok-tengok adik guard ni ada kat sana tengah pegang minyak wangi

Aku pun cakap lah kat akak
Patut ler wangi je..rupanya dia asyik sembur minyak wangi je kerja nya..
sambil keje jaga orang .leh dpt minyak wangi percuma gak.
Agaknya mau hari-hari sembur minyak wangi free kot...
Tapi bagus jugak..wangi je..takde lah bau busukkan ..i like..

.

29 comments:

Kaseh said...

wakakak patutla wangi kak eik.. tapi sib baik dia rajin nak spray..dpat nepal yg bau tengek tu lagi haru..lalaala

wahida said...

nasib wangi...kalau dpt bau mcm ketiak bangla? pengsan!!

POSH76 said...

wangi2 la besss hehe

SyuQ said...

hahaha
boleh plak cenggitu

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahah...kuang asam yeak dieorg kak ty...pandai tul dieorg kan kak....dpt bau free keh keh keh keh

MrS. F!zA said...

diorg kalo menyembur wangila cer tk sembur...hapak! :p

h4ni3 said...

dia amik yg tester ker, yg dijual?
abes la.. orang lain beli kang tinggal separuh botol jer perfume tu.. huhu

rasp said...

hehehehe lebih baik yg wangi terai perfume free dari yg wangi dengan peluhnya sendiri kannnnn...

mummysyafie said...

patutla tester cepat abis..

NM02 said...

singgah tinggal jejak ni. jom tukar link, citer dan pendapat. salam kenal dari saya.

atty's said...

@h4ni3

nasib dia amik yg tester..jer.

atty's said...

@NM02

thanks sudi singgah blog kty ..

Nana said...

HAHAHA
BANKRAP LA WATSON
ARI2 ORG AMEK SEMBUR MINYAK WANGI

Joy said...

jimat tu...spray free aja..harus ramai awet terpikat kt dia nnt tu ;)

NM02 said...

tq akak sebab dah serang balas. ai loike.. nnt senang2 singgah lagi ye

Nurhayati said...

bosan la agaknya tu hihi

wantie said...

hahaha.. dapat minyak wangi free.
at least ok la, sebab kaum kaum vietnam ni jenis yang bau tengik..

~finee~ said...

kty, nak jadi guard jugak ehehe

sW33tdARLiNG said...

muahahaha... jaga personaliti laa tuuu

Dee said...

eloklah wangi dr bau mcm bangkai kty..x sanggup..huhu..

[-suziey-] said...

untugn ape..xyah beli perfume..ade perfume free..hiksss

TiNiE said...

hahaha kelakar la kakty.
terbayang2 bau2an dia..hiks

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

dia wangi² tue sebab ada makna tue..

nak ngOrat kOrang la tuh!!

aliaaroslan said...

lama tak buat aktiviti testing2 mekap. sampai dah terlupa camne nak mekap. huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahhahahahaha gud idea gak tue kan kak..dok men sembur minyak wangi pree jerk...

Sidratul Muntaha said...

ahaha
motip?
pak guard tu bercita - cita untuk kekal hensem sambil mengurat.
tpi tak kuar modal!
wakakakakkaka...
otak,otak.
cerdik jugak yer nepal tu?!
kah kah kah

maszmadi said...

salam kenal,
syiok nyer dapat sembur minyak wangi free tiap2 hari.. hehe

Queen said...

dulu masa sekolah selalu buat....
pakai la pewarna kuku la... minyak wangi la....hahaha...jimat..free je..pastu outing ramai2..hahaha

Softtouch [Hanim] said...

kelakar plak pasal pak guard tu..wangi xpe kak jgn busuk..heheheheh