Mar 18, 2011

Nak isi minyak pun nak berebut

Pagi ni aku nak isi minyak kat Shell Sek 16 .
Elok jer sampai turn aku , tertiba je ada minah tu terus kecoh-kecoh , nak potong queue aku ..

Mongoknya minah ..macam kau sorang je nak cepat..tak nampak ke orang beratur..
Tertiba je kau kelam kabut , nak potong queue orang..

Nasib hari jumaat mood aku baik .., dan budak cashier tu pun tak layan minah potong queue tu .

Padan muka kau minah ..

38 comments:

Kaseh said...

kite bako keta dia kak..kite bakooo..mueheheh

rasp said...

isk isk isk...
dia dok tahan2 nak gi toilet tu kot sis...
tu yg tak sabar2...

☆ lieya latif ☆ said...

angin lak lieya bace kak....takde manners betul....buat malu jek.....kalo lieya tu lieya sound jek kak.....tapi seb baik cashier tak layan kan.....kene sebijik!

Cik Wanie Ghani said...

kalau wanie dekat,
bole kita ngedate berdua layan wayang nie kan,
wanie pun suka jugak layan filem2 epik nie:)

sweethOneY said...

orang potong Q ni mmg bikin naik darah

Lya Colours said...

macam dia sorang nak isi minyak kan. no manners punya olang

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ish2...memang leh bikin panas la kan..dengan manusia yang xreti nak hormat orang lain nie kan....

NM02 said...

dia nak teberak kot... hehehe

Eye_nee said...

Aik tak nmpk ker org Q...hampehhh..

✿ etiey erywan ✿ said...

memang hangat hati kalau macam nih.. tak ada kesedaran sivik langsung

eLLy said...

Mesti minah tu ade meeting dng PM kot

|| sue-imanja || said...

bleh plak camtu...

dulu penah sound sorang brader ni time dok que up...hehe slamba je cakap, org lain pon nak cepat bang...tapi takde la nak pergi london balik hari...hahaha

bintangku said...

tak suke ngan org camtu.... cam dia jer nak cpt.

Zue AnnaLeeya said...

saya pon bengang kty klu jenis potong Q nih... mcm dia jer nak cepat kan???

Queen said...

biasela tuh...poyo jer lebih nak potong Q

fiza said...

Ish...kurang ajar btul minah tu. Sabar btul kty yer, klo saya dah sound dah.

sW33tdARLiNG said...

aikk beratur dengan kereta, macamana boleh senang potong queue...? musyhkillll

wantie said...

kalau bab ptong que ni memang geram. kalau T, tak kira ar.. beli makan ker, bayar bill ke ape ka memang bengang..

Pernah time beratur beli eskrem, ada org potong que, T sound jer. Kak, line kat sebelah sini ler. ambik ko. geram tul ngan org yg tak der disiplin ni.

Dee said...

orang 'kita' mmg mcm tu..respek tgk rakyat jepun beratur panjang elok2 nak amik bantuan makanan..

atty's said...

@Kaseh

kalau tau tadi kty bako kete dia kaseh..hihihhi

atty's said...

@rasp

ye lah tu kot sis..

atty's said...

@☆ lieya latif ☆
itulah padan muka.

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

itulah kalo dkt , dah ajak dah wanie kuar.

atty's said...

@sweethOneY

itulah tade sivik langsung

atty's said...

@Lya Colours

itulah ..nasib mood ku baik

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

ituler mongok betui minah tuh

atty's said...

@NM02

ye kot kelam kabut je..

atty's said...

@✿ etiey erywan ✿

hangat gak ati ni tadi ..tp bawakan bersabar.

atty's said...

@eLLy

agaknya elly ..nak jumpa pm kot.

atty's said...

@|| sue-imanja ||

kalo mood kty tak baik kan ..mmg dah kena sound setepek

atty's said...

@bintangku

sama ler kty pun x suka jugak

atty's said...

@Zue AnnaLeeya

dia sorg je nak cpt dlm dunia nie .

ALoNa CintamaniszLite said...

dunia skang ni...apa2 pun serba nk cepat..tp berpada2 ler kan..
ni..dh ler kat tol pun nk potong Q...nak isi petrol pun nk potong Q???

Lain ler kalo tercirit nk terkeluar sgt...hehe..leh ler org bg chance masuk jamban dulu, iye dak kty..ngeh2..

atty's said...

@Queen

itulah minah poyo, malu je..

atty's said...

@fiza

mood tgh baik..tu yg diam kan je..

atty's said...

@sW33tdARLiNG

uit , mana ada beratur pakai kete ..beratur nak bayar masa tuh .kalo pakai kete dah langgar kan dah ..hihiihiihi

atty's said...

@wantie

itulah tak reti berdisplin ngn tade sivik

atty's said...

@Dee

itulah ..org jepun sabar je..tak kecoh2 kan .