Mar 16, 2011

My situation

I am so busy this week,

 

.

16 comments:

iduraz said...

wah, baynkanyer tangan kamu..elok gak kita hanya ada 2 tangan kan, kalo byk cmni, suma benda kena buat..penat..hahaha

SyuQ said...

lapan tangan tu kak. hahaha.

eMMe said...

wow!!! laju nye tangan!!! jadi nampak cam banyak tangan dah tuu, heheheh...keje elok2 sis, takot ade wat silap lak, kalo laju2 cam tu, hehehehhe

mEiZ SHA said...

wa bz giler ni kak...;)

Zura said...

lawak plak tgk gambar tue kty..xdpt bayangkan kty cam tue...

rasp said...

kalo bz nie mmg sronok kalo ada tangan banyak tak pun leh clone kita byk2 utk settle kan semua keje kan...
neway u take care ya sis..

JIVEBUMZ said...

selamat membizikan diri yer kakty~!

Kaseh said...

relek kak..take ur time..buat keja pelan2 satu2..dun stress urself..heheh

nabilah_2908 said...

oh...seronoknya....sy ni....tgh xde keje...bak meh sikit keje2 tu...sy tolong siapkan..huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : HIJAU ITU INDAH PERMAI

[-suziey-] said...

uish dh mcm patung india yg kt kuil tu..byk tgn..relax2 je kty yek..jgn stress wlupn bz

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eida xbrapa nak bz..tapi xda mood nak keja....

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Atty dari gambar tu memang sah ko busy dan tak menang tangan.

Iera said...

Selamat membzkan diri, kak ty..

eLLy said...

Aloo cian, tak pe once free nanti baru layan BW wokeh. Take care

CuTeMiUt78 said...

oopsss kty... tgk gambo tu smpi tak menang tgn di buatnya ya

mummysyafie said...

nampak gaya nya tak bleh cuti la kak