Mar 31, 2011

Meyampahnya!!!!

Minggu ni minggu malas
Serba serbi malas
Malas nak hapdet blog 
Malas nak kerja sebab sorang2 je kat opis..
(hari-hari pun ,...mcm tak bese)

Minggu ni minggu tade mood sebab PMS 
Minggu menyampah..pun ada
Menyampah kat orang anu..anu ..anu ..biarlah rahsia..
hahahahhaha...
 Menyampah..menyampah..menyampahnya.
hahahhahhaha.!


Baru beli Teddy Bear utk present anak my bff.
mcm nak beli untuk diri sendiri buat teman kat ofis bila boring.

.

17 comments:

Lina said...

klu tgh PMS serba serbi tak kena kak ty hehe...sabar yer kak ty jgn nyampah sgt haha

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ok jugak tue beli teddy bear buat teman kat opis.

Joy said...

if symptom PMS muncul..cepat2 cari hot choc ke..lega jap ;)

I-sya said...

pergh... mmg dahsat tuh.

cha x PMS pun selalu jek gitu. ngeeee.... apakah? dh sebati la kak pempuan dgn penyakit2 jiwa nih kan kan kan ....

mEiZ SHA said...

hehehhe
sama laa kt kak..
x pms pon bleh hangin 1 badan juga..hahahha

Nana said...

sama...pms heee

Dee said...

belilah satu kty..boring2..leh peluk2 tidur2 kt opis..hehehe..

Queen said...

beli je satu kak ty....boleh buat peluk2 kat opis...rasa2 bengang sangat boleh cakap2 dgn die..ngeeeee

Nur Misnan said...

pegi minum kopi panas
hilang sifat marah..
coolzzz jer nanti.. hu3

NzA said...

kalu xde mood meh sini, mmg xmenang tngan layan anak2 murid yg mcm2 ragam...hi....

mummysyafie said...

jangan lupa belikan untuk nor sekali taw kak..kat opis ni pun boring. masalah tak settle2 lagi ni.

Cik Wanie Ghani said...

alololo,
tomeynyer teddy bear tue,
geram tgk,
hihihihi....

:)

UnGu VioLet said...

hehe... biasala kan kak.. kita nie manusia biasa, x lari dr smua rasa tue kan kak.. apapun, be cool yer kak.. :)

Softtouch [Hanim] said...

sy pun minggu ni rasa myampah benci n bosan jer..nak kata pms tak sbb br je lepas period..yg pnting sy xsuka minggu ni sbb beberapa perkara yg blaku kat opis...

comeinya tedy bear tu..nk jgk..

sW33tdARLiNG said...

tuk saya 1...!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak teddy bear jugak bleh..tuk teman amani..kekekekek :P

rasp said...

bila takde mood memang serba serbi tak kena kan sis...