Mar 22, 2011

Malas nak pergi kerja

Hari hujan jer sejak petang semalam , membawa ke pagi
Beshnya kalau dapat duduk rumah , membuta je

Memula ingat nak cuti ..sebenarnya
sejak awal bulan march ni niat nak  cuti , sebab dari raya cina aritu , aku tak cuti..raya cina aritu cuti lama..itu company yang kasi..

Dari awal bulan nak plan cuti ..asyik tak jadi je..

---------
Sent from my Nokia phone
.
.

29 comments:

fiza said...

Samalah kak, hujan² mcm nih memang sedap membuta.

[-suziey-] said...

haih..jom la kita lepak kt umah kty..ujan2 ni mls kan..ekkeke:D

Cik Wanie Ghani said...

hujan2 nie tidoq mmg best woo,
hihihihihihi

♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥ said...

ala kak atty, kita susah la nak baca entry kat sini, sebab iklan Nuff + HB tu dok tengah2 tak leh nak baca...klik HB untuk akak

Zura said...

hehe..sy pun rase maleh nk keje kty..nk smbung tido...

☆ lieya latif ☆ said...

tupasal lieya telajak bgn kak pagi tadi huhuhuhu...ujan punye pasal...lagi ditarik selimut huhuhuhu

atty's said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_BaLQis ♥

anje kena view pakai mozila firefox.

mEiZ SHA said...

sama laa kak..berat je nak g keje..hehehe

NM02 said...

akak... kita pun tgh kesejukkan ni. akak....... ngantokkkkk la

rasp said...

bila hujan2 gini mmg mood nak cuti je kan...

Queen said...

nik pun terasa nak cuti..MC ke...tapi kalau dulu selalu duk sakit badan la...apela..ni preggy ni elokplak takde sakit ape2..hahahha....faul betol...

sW33tdARLiNG said...

tahun ni seboleh2 nya takmo suka2 cuti.. nak simpan cuti then nanti nak abiskan sekaligus

tp bulan 4 dah plan nak bercuti, so terpaksa gak laa amik cuti

..nOj.. said...

ujan ek kat sane skang ni. kat sini tak ujan pun.smlm petang je ujan kejap. tp lebat la sangat

Gina said...

Kak Ty
Samalah macam kat Adelaide nie, tak hujan tapi mendung, angin pulak sejuk aje, jangankan kerja, nak masak pun malas

ZanaNordin said...

samalah kak
kat sini pun hujan dari malam bawa ke pagi
bangun nak bersiap pergi kerja sambil hati dok berkira2 mcm nak cuti...
tp coz' boss ada meeting...kena gark ler masuk office

maszmadi said...

hm, time ujan sume jadik malas kan.. syioknye kalu x yah bangun pepagi pi keje.. tapi sape nak bagi duit gaji bulan2 kan.. huhu

cikbedahlaser said...

abis tu..cuti ke tak? syokkan dpt tido lg time ni..owhhh

pRincESs_N said...

jom ponteng keje..lpk uma N k.ty..hehehe

sahromnasrudin said...

assalamualaikum

salam ziarah dan folo blog ini

hujan2 time cenggini kalau pekena nasi lemak terus lelap huhuhhh

Umi_Aliesha said...

selain sedap tido..makan pun sedap..berselera ja time ujan2 nih kan..:)

wantie said...

susah ler akak nak baca N3 ni, sebab nuff & Hb block la pulak.

maaf tak dapat komen.

atty's said...

@wantie

kena view pakai mozila firefox.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan ujan2 nie kalu dapat sambung tido....zzzzzzzzzzzzzzzz

wahida said...

saya lak mmg EL ari ni, jaga adik yg x sihat...

dr pg sampai sekarang, ujan je kak kat umah saya ni...mmg best kalau dpt sambung tdo...hehehe...

KSWSK said...

ujan yg berterusan kan kak..

Ietams said...

cuaca ari ni mmg mendung je..

Alimaz-Kembara Terasing said...

sini belah ptg ujan....

mummysyafie said...

kalau hujan memang malas nak gi kerja kan kak..kalau boleh nak berselimut manjang

Kaseh said...

betollaa.. arinih agak sengal2 ubi sket kat opis tadi..rasa nak balikk je..haishh..