Mar 20, 2011

Lunch Time.

Lunch Time.jpg by attyfir
Lunch Time.jpg a photo by attyfir on Flickr.

Ok ,dah tengahari jadik jom kita lunch.

Aku dan family now tengah layan Nasi Kukus Ayam Panggang,di Teluk Kemang

11 comments:

Kaseh said...

nyummm.....kaseh kalau pegi TBR bila lunch suka mkn kat asam pedas teluk kemang tu kak...lupa nama kedai dia..

zino said...

best tu sambil mendengar deruan ombak..

dD Fabulous | sitekateki said...

cedapnyaaaa

Jasfyra said...

saya pernah mkn kt situ kak..penuh sokmo sepanjang masa.tp ayam dia cedap!!

azlina said...

sedapnya.....hari msk simple2 je abg x de..sedih...ni..

Yan said...

owhh kty kat PD yer

Cik Wanie Ghani said...

amboi sedapnya lunch depa,
nyum nyum nyum:)

ALoNa CintamaniszLite said...

Gerai tepi jalan tu, ye kty??
Sedap tak?? hehe..mesti kena tanya sedap ke tak dulu, ngee..
Sy ari tu makan kat warung MESRA dkt ngn hotel Mesra kat Teluk Kemang tu gak.
Mcm2 lauk pauk dia...murah lak tu. Makan 8 orang...RM26.50 jer..
Mmg betul ler slogan dia..makan ala hotel..bayar harga warung..kehkeh..
Nyesal lak tak amek mcm2 lauk..huhu

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite

aah alona..kat tepi jalan dekat ngn marina tu .

sini pun murah lah ..5 org makan , ayam sekor, ikan 3 ekor , air tujuh, kepak ayam 3 ketul baru rm 26 ringgit gak.tak tau le salah kira ke apa

Queen said...

teluk kemang.....bestnya dapat santai2...

sebab nik skearang tak berapa gemar nasi..rasa biasa2je..tapi bab ayam tuada sikit lelehan di hujung bibir...kahkahkah

mummysyafie said...

jauh nya kak...kat teluk kemang plak tu