Mar 10, 2011

I AM NUMBER 4

Kenapalah pulak aku no 4..
tidak..tidak..
i am number one dihati along hahahahahhaha

semalam adalah hari ulangtahun kawin kami , kami kawin pada 9 Macrh pada beberapa tahun yang lalu ..dah berapa taun..tekalah sendiri ..jadiknya semalam kami berdatingan berduaan saje tanpa bawak anak2..bagi can lah sekali sekalakan, lagi pun anak2 nya pun esok ada ujian ..dok umah baca buku diam2.

Jadi kami Ke Alamanda menonton movie, 
ada ler dapat imbuhan untuk along ,hadiah apa lu pikir lah sendiri


Kami tengok citer I am Number 4 









Sysnopsis

three are dead. Who is Number Four? D.J. Caruso (“Eagle Eye,” “Disturbia”) helms an action-packed thriller about an extraordinary teen, John Smith (Alex Pettyfer), who is a fugitive on the run from ruthless enemies sent to destroy him. Changing his identity, moving from town to town with his guardian Henri (Timothy Olyphant), John is always the new kid with no ties to his past. In the small Ohio town he now calls home, John encounters unexpected, life-changing events—his first love (Dianna Agron), powerful new abilities and a connection to the others who share his incredible destiny.

Bagi aku cerita ni okeh ..jalan citer okeh , ada lawak ada action , ada sedih ..kiranya macam2 ada 
Tapi part paling besh adalah heronya ensem..rugi kau kak..ensem bangat ..heroin pun cantik , kira sesuai lah kan ..

Aku kasi 3 bintang dari 5 bintang.

Hikayat MerongMahawangsa keluar hari ni kan ..sapa nak banjer saya ..sila angkat tangan !
i follow je kalau ada orang nak banjer..

.

.

50 comments:

eLLy said...

jom buat rombongan cik kiah gi tengok wayang .. jom jom jom!!!

Queen said...

alamak..citer ni pun nk tgk..sen dah habes..sape nak belanja sayaa....hahhaahahha

SyuQ said...

x best.

br tgk mlm smlm kak ty
sama jer mcm percy jackson n lighting thief, socceres apparentice, terminator... x der kelainan langsung...

sorry

✿ etiey erywan ✿ said...

macam best je citer ni. lama dah tak nengok wayangs ejak eysraf ada.. huhu dah dekat 2 tahun kak. rekodd nih

ita cutevirus said...

happy anniversary kak!!!

erienz said...

hepi annivsy kakak....rin jgk lom tgk lagi cite tu, orang ckp best...ni yg x sabar nk gi tonton...

Dee said...

wah..romantika de amorlah tgk wayang berdua-duaan..hehehe..

adenium said...

selamat ulangtahun kakty... :D

JIVEBUMZ said...

hepi anniversary kak ty.. amboi romantiknya.. sesekali kena berdua-duaan jugak yer kak baru datang feel bercinta hat dolu2 :)

watieque78 said...

selamat ulangtahun kak ty semoga berbahagia selamanya :)

waaa bestnya nengok wayang berdua

azlina said...

happy aniveseri atty...semuga berbahagia bersama hingga ke hujung nyawa..

Mama Hanim II said...

happy anniversary k.ty. semoga makin bahgia.

(Gambar) Suami Bw Lari Anak Bru Lahir, Ceraikan Isterinya


7 Kali Gugurkan Bayi Dlm 4 Tahun, Tabik Sama Lu!!!!

nabilah_2908 said...

heroin tu..yg berlakon dlm cite Glee tu kan..?

mcm best jer...

ha...ada sape2 nk belanja ke tgk Merong Mahawangsa..sy nk join jugak... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX

sweethOneY said...

hehe. romantik gitu dh berthn2 kawen pn kuar berdua gakk

rasp said...

wewittttt skali skala dating2 tengok wayang best gak kan sis...

Syima Syaz said...

happy anniversary kak aty n hubby...
semoga kekal sampai akhir hayat...=)

cepatlah bagitau ape hadiah nye? mane tau blh tiru ke....hehehehe

azzey said...

Apakah hadiah itu? tgh berfikir2 nikak..heh3..

wahida said...

wah...dating ek? romantik gitu...

kak, jom kak, tgk citer tu ramai2 nak? suh kak dee organise!! hehe...

noname said...

nak tengok merong jugakkk..

Zana_MamaBatrice said...

uppsss
happy anniversary kak atty
moga kasih sayang terus berkekalan

wah...dating berdua di hari anniversary yerk....seronok tu

Cik Wanie Ghani said...

alahai,
mcm nak pi tgk jer citer nie,
tapi nak ajak saper yer,
huk huk huk

Liza said...

hikayat merong mahawangsa tak gi tgk ke atty

ALoNa CintamaniszLite said...

hmm..along bg kty hadiah apa plak?? hehe..

Hmm..ingat nk gi tgk wayang gak minggu budak2 coti skolah ni..hehe..tp minggu dpn ler kot.

Fir tak kesah lak tak dpt ikut??

Kaseh said...

wah tak sempat ar kak nak tgk wayanbg... hikayat tu kaseh tunggu astro first je..hehe leh tgk byk kali...

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dating...tgk wayang lagi..anak2 akak pun sporting bg mama dia kuar...

atty's said...

@eLLy

jom-jom heboh.

atty's said...

@Queen

kty pun tgh tunggu org banjer gak ni nik

atty's said...

@SyuQ

takpe syuq its okeh..tp mmg sama je cite..tp kty suka hero ..mengancam

atty's said...

@✿ etiey erywan ✿

okeh lah citer ni .biasa2 jer

atty's said...

@ita cutevirus

thanks ita..

atty's said...

@erienz

thanks,weekend ni leh g tgk

atty's said...

@adenium

thanks..sid

atty's said...

@JIVEBUMZ

hari-hari bercinta ila..

atty's said...

@watieque78

selalu dah watie..kty tgk berdua jer..

atty's said...

@azlina

terimakasih ..

atty's said...

@Mama Hanim II

thanks..

atty's said...

@nabilah_2908

kty pun tunggu org banjer gak nie ..

aah tu yg berlakon dlm glee tuh

atty's said...

@sweethOneY

kty ngn along selalu je lepak berdua..lagi di mlm buta..lepak kedai mamak

atty's said...

@rasp

memang syiok sis..

atty's said...

@Syima Syaz

takde apa sgt pun .hiiihih..rahsia.

atty's said...

@azzey

biorlah rahsia..

atty's said...

@wahida

kty buat masa nie tak dpt lah ieda..anak sibuk ada kelas tambahan lak..kem lah ..malam baru ada masa

atty's said...

@noname

jom kita tgk .

atty's said...

@Zana_MamaBatrice

thanks

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

kalao dekat leh kty temankan .

atty's said...

@Liza

pergi nanti liza..tp maybe lambat skit.

atty's said...

@ALoNa CintamaniszLite

dia memang tak kisah dah alona..janji mama ngn ayah kasi main games.

atty's said...

@Kaseh

aah tgk kat astro 1st pun okeh jer..

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

diaorg tak kesah anim

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie anibesari akak....