Mar 9, 2011

Hadiah Apa saya dapat??

Sebenarnya tade mintak apa-apa pun
Cuma hari tu jalan-jalan kat Parkson .
Aku macam biasa nak tengok produk yang biasa aku pakai 
Mustika ratu , jadik hari tu along ler bayar segala benda yang aku pilih.


 Thanks along , save baget bulan nie.
Hadiah untuk along , belanja makan jer..eh .jadik le..

Tapi barang2 yang aku beli selalunya share ngn anak dara tuh 

60 comments:

SyuQ said...

wah, barang2 kecantikan
i like
hehehe

♥Hernee Nazir♥ said...

bgus la klau dpt share ngn ank dara jimt sket kan kak..

Queen said...

ok la...hadiah yg kompem pakai..=)

Faizaharis2 said...

wohh ok sgt tuu.... barang kosmetikkk.. leh melarammm kan kan kan

Salmia said...

salam kak atty,
klau nak kupon tu sikit, email adress akak kt mia eh.. :)

salmiahehehe@gmail.com

Cik Wanie Ghani said...

baru tau yg akak ada pengguna "mustika ratu",
ada beberapa brg yg wanie suka dr mustika ratu nie...

hihihi

ala si syuq tue,
semuanya dia suka

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Atty bestkan kalau anak belanja. okeylah tu belanja anak makan pulak.

lily lotus said...

jimat gitu sis. boleh share2...

atty's said...

@SyuQ

kty pun suka sangggaaatttt..hihihihi

atty's said...

@♥Hernee Nazir♥

tu lah ..hernee..kdg dia je yg lebih makai nya .

atty's said...

@Queen

murah je nik ..yg bese-bese jer.

atty's said...

@Faizaharis2

tu ler leh make up2..kan .

NURUL said...

WOW BESTNYA KAK

atty's said...

@Salmia

okeh salmi..kty dah email..thanks sgt2 yer..

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

aah kty pakai dari muda dulu ..
tp pencuci kty pakai safi je.

kiranya safi ngn mustika ratu ler kty pakai

wahahhahahaha..syuq..kan main lagi.

atty's said...

@Cik Ina minat Do do Cheng

hi ina..along tu hubby aty..hehehehhee..

Redbloodsnow said...

wahhh manyak tueee hadiah yg akak dpt... best ah :)

cikbedahlaser said...

pastu anak pon sama cantik cam mak.. heheheheheh

sW33tdARLiNG said...

adiah anniversary ke nii....?

Zura said...

anak kty tumpang sekaki...nasib baik sorang je anak dara...hikhikhik...

MrS. F!zA said...

uishhh byknya hadiah..

atty's said...

@NURUL

byk tp murah je ..

atty's said...

@Redbloodsnow

banyak sbb tak mahal pun..diahnya

atty's said...

@cikbedahlaser

anak lago hover lepas tuh

atty's said...

@sW33tdARLiNG

aah amy ..murah je..kita org miskin ..takde nak kasi hadiah bb ke pp ke..hihihiihi

atty's said...

@Zura

ituler zura , nasib ler sorg je.anakdaranya

atty's said...

@MrS. F!zA

byk sbb bendanya kecik2 je fiza..

EpoLღKunang2 said...

Bertuah ada anak sama jantina,
ambil kesempatan. :)

rasp said...

i suka kalo dpt hadiah gini...
benda2 yg betul2 kita perlu...
lagi bermakna & tak membazir kan...

siti murni said...

best nya...kite pun guna mustika ratu..okey produk nya..:)

Ruziawati Bukhari said...

x sabar nk tgu anak dara t tu besar kak.. happy je tgk anak dara akak dan akak ni.. sweet!

atty's said...

@EpoLღKunang2

memang bertuah sesangat epol..

atty's said...

@rasp

tulah sis..much better kan leh pakai..tak membazir..

atty's said...

@siti murni

itulah ..kty guna mustika ratu dan safi

atty's said...

@Ruziawati Bukhari

mama dia lagi sweet kot..hahahaahha..

mEiZ SHA said...

waaaaaaa bestnyer..:)

mEiZ SHA said...

waaaaaaa bestnyer..:)

ieda said...

seronoknya bila ada org belanja kann :) nak2 yg kita gune ..

Eye_nee said...

Along mau ko sentiasa nmpk cantik dimatanya T...tu yg tak kisah perabih bayar mustika ratu ko tu...

Lina said...

wahhh bestnyer dpt hadiah

Sidratul Muntaha said...

ade anak dara..
share la dgn anak dara..
huhuh
aku esok lusa pun gitu jugak!!

✿ etiey erywan ✿ said...

mustika ratu mmg sangat bagu kan. tp saya tek pula pernah mencuba..

onniesham said...

syoknyer kalo hubby bayarkan. save duit kita kan..aii loikeee

Eja Kamel said...

bp hrg 1 set ni kty?

mummysyafie said...

nak paw hubby gak petang ni. dah lama dier tak belikan apa² kat nor. masing² sibuk kan..hihihi..nak gak tu.

Joy said...

dapat 1 set tu...

POSH76 said...

bessnyer kalau orang tersyg belikan...cantek2 la make up tu

ieda said...

anak dara saya pantang lepa..kebas ja barang umie dia..hehe
happy anniversary...moga bahagia berkekalan.

Nurhayati said...

bestnyerrrrr

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah kak ty ini ibu yang baik la.. hadiah pun share dengan anak dara.. untung anak dara kak ty

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dpt make up..mustika ratu kaler n makeup dia cntik tau kty..mcm pekat gitu sbb pernha tgk kak ipar punya dulu...

haah save budget bulan ni kak..:)

heppy anniversary kty..smeoga berkekalan hingga akhir hayat....

aliaaroslan said...

saya dulu zaman teenager pakai bedak batu jepun beli kat pasar malam je kakty pasal kalau pakai barang lain, muka naik jerawat laaaagi banyak..

atty's said...

@aliaaroslan

kty bedak tu pun pakai ..lagi tau..

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

itulah hanim..save baget bulan nie .

atty's said...

@˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙

sebabnya kty tak make up sgt..dia je yg lebih nya

atty's said...

@mummysyafie

jom kita sama2 mengepaw hubby kita ye nor

atty's said...

@Eja Kamel

Tak sampai rm70 eja.

Umi_Aliesha said...

Hepi anniversary k ty...cantik warna eye shadownyer...

ALoNa CintamaniszLite said...

owh..kty dpt mende ni ye along kasi..hehe.
dia soh maintain cun ler tu...ngee

Kaseh said...

phewiittt kakk... :)