Mar 1, 2011

Demimu my bff, walaupun hati ku kau sakiti

Fuh tajuk..
andai my bff baca..
nasib kau lah ..sapa suh buat kawan2 camtu .
sedih tau ..! huhuhuhu.

Kesinambungan dari entry nie Dilemma
dan ada lagi satu entry..malas nak cari 
Aku yang pada mulanya memang malas nak pergi 
Ate kawan bukan ingat kawan pun kan ..

Tapi sebab Kak Ida beriyer-iyer ajak aku pergi
Akhirnya sampai jugak rumah pengantin.
Kami sampai lambat sekitar pukul 3.30 - 4.00pm
Sampai-sampai je disambut oleh kaklong 
Dia cakap hah sampai pun kawan2 baik pengantin..
Baik ke..?
(Kalau ada niat taknak pergi..hihihihihiihi)

Terus aku cakap kat Kaklong 
Kaklong yang benornya kami ni idak ler dapat undangan 
Ade ler pengantin jemput itu pun bulan 10  tahun lepas.
Kecik hati kami bebenornya..
ate sibuk sangat pengantin nak dapat laki sampai lupa kat kawan2..

Lepas tu jumpa pengantin 
Terus kena sembur pengantin..
kami pun cakap ler..payah bebenor ke nak sms..nak facebooking ..
apa ler ko ni.ini kami datang pun hissshh,,..payah nak cakap .
beriyer-iyer pengantin minta maaf..okeh lah ..maafkan lah..
Pengantin kata dia ada wakil kan..
Tapi nan hado pun wakil tu menjemput..
len kali jangan buat lagi..
 Tak baik tau .ramai kawan2 kita yang kecik hati.


 Selamat Pengantin baru , Semoga bahagia hingga ke akhir hayat..

cuba cari mana satu aku..

itu letak separuh badan je gambar..
kalau letak full mau susah nak loading blog nie
insaf tengok gambar sendiri..
caiyork atty..teruskan berdiet..nanti leh dapat badan cam pengantin..


.

45 comments:

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

aisey, camne dia leh lupe jemput ni tak wat senarai nama jemputan ke...jangan sedey2 k kak saya datang sini kasik kak aty gumbira dengan klik HB akak

juelee said...

caiyokkk kak ty.. kite sesama berdiet...

Kaseh said...

hehhe susah loading eh kak,.,sabo je la statement tu hahah

wantie said...

org yg pengantin wakilkan tu kenalah bertanggungjawab. kalo tak leh pikul tangungjawab tu bagi tau jer la tak boleh.

Sian plak, kengkawan yg tak dpt undangan tu.

CuTeMiUt78 said...

eemmm terlupa kawan2 bila dpt laki ya kty..
chaiyok kty.. terus kan usaha..

wahida said...

nape saya rasa badan akak x besar pun? x yah diet la kak...bedal je apa yg nak makan...hehehe...jahatnya saya...

apalah pengantin tu..kan kwn2 dah sentap...huh!

fazilzura said...

huhuhu penah mengalami nye, sedih kan ...

ado jgk , bile kite dtg dia wat2 cm kite x wujud , lg sedey maaaaa

Yan said...

ermm yan pun ade kawan yg camni kak..
kite aje yg igt kat dia... dpt boifren/tunang/laki.. terus lupa kawan2...

marinahunny said...

kalu nk jemput bff sndiri takyah la pakai wakil. patut nye sendiri jemput lah kan. nk wat cmne kty, rambut sama hitam hati lain2..

MrS. F!zA said...

aiyoo kita kalo kwn lpa jmput hrus majuk smpikesudah..haha

eh kty mna ada gemuk sgt pon..berisi je..chaiyok kty chaiyok!

pRincESs_N said...

traditional style weddg mbr k.ty ni..

da ujung2 k.ty bantai wat lawaks ok..xde nyerr smpai ssh nk loading...adehh..

rasp said...

sebenornya i tengok u ok je sis...
tapi takpe, demi utk puas hati sendiri.....
slow & steady u can do it!

Dilla Ady said...

alamak keciknye ati...leh pulak tak jemput ye..huhu

sib baik korang sume baik hati nk lagi dtg majlis tu..kalu dilla nih tak tau la..rasenye tak pegi da kot..

sW33tdARLiNG said...

wakakakak tak leh tahan lawak gambar susah nak loading....!!! terbaeeeeeeeeeek!!!

azzey said...

akak yg pakai baju oren n cermin mata tu ek?

azzey said...

HB for u

Cik Wanie Ghani said...

gambar susah nak loading?
maknanya....
jeng jeng jeng:)

mummysyafie said...

hihihi...best statement kak ty.pengantin xcited nak dapat lagi terus lupa calling2..

atty's said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

katanya dah wakilkan..tq anje

atty's said...

@juelee

jue dah shelim dah!

atty's said...

@Kaseh

statement yg benar tuh

atty's said...

@wantie

itulah,ramai kwn2 dok tertanya

atty's said...

@CuTeMiUt78

gtule gamaknya na,tq na kasi smgt

atty's said...

@wahida

x besar..dah nak sama ngn bapak bear

atty's said...

@fazilzura

itulah..rasa sedih..tp yg byk bengang le

atty's said...

@Yan

kadang cenggtulah kan yan

atty's said...

@marinahunny

sepatutnya mcm tulah kan na

atty's said...

@MrS. F!zA

dah terlebih2 berisi ni

atty's said...

@pRincESs_N

atty's said...

@rasp

mana okeh sis..huhuhu

atty's said...

@Dilla Ady

sebab fikirkan dia kwn,nk gk tgk hari bahagia kwn

atty's said...

@sW33tdARLiNG

ha ko golakan den yo,hahaha

atty's said...

@azzey

kty yg no 3 dr kiri

atty's said...

@azzey

tq

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

maknanya kty udah gomok

Softtouch [Hanim] said...

boleh lupe plak dia nk jemput yer kty..mgkin adalah kot sebab musabab yg kita xtau..xpelah kty..sabor jelah..

sweethOneY said...

hehe. kena beringat ni nanti, buat listtt

Eazy Izzuddin said...

jom ke gym kak
hehehe

ieda said...

ekekekk atty2 .. lucu lah dikk bab diet tuu .. x per slow2 ok .. :)

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

sebabnya dah syiok dpt laki ekekekekke

atty's said...

@sweethOneY

iza ingat tau ...jangan lupakan kawan2

atty's said...

@Eazy Izzuddin

jom eazy

atty's said...

@ieda

haiipp..gelak ye

✿ etiey erywan ✿ said...

ehh macam mana kawan baik leh terlupa jemput? hmmm kak ayuh berdiet. ekeke

azzey said...

Sory kak salah teka saya td. x clear sgt tgk dlm gbr ni. klu akak perasan say terjumpa kat mana2 tegur le juga ye...:)