Mar 14, 2011

Beastly Review

Aku tengok citer ni pada hari jumaat 11 March 2011
Di saat orang semua excited menengok cerita Hikayat Merong Mahawangsa
Memula nak tengok cerita HMW..tp anak dara taknak 
Jadik kita layan citer nie 

Beasty



Pengajaran dari cerita nie : Andai kita cantik macamana pun , hensem macamana pun 
Janganlah kita kutuk orang yang kurang Hensem atau cantik ..semua ciptaan tuhan ada keunikan yang tersendiri.

Untuk review lebih lagi >>> readmore

thanks for salmia sbb kasi kty voucher rasamas..
.

17 comments:

Daleela said...

nak tgk jugaakkk..tp tiket habishhh..sob sob sob..

☆ lieya latif ☆ said...

mcm menarik jek kak ty.....tapi tu laa hubby ajak tgk merong tuh....lieya jek tak book2 lagi...cam mls jek nak gi hihihihi

Cik Wanie Ghani said...

priview mcm best saja,
ingat nak ajak mama pi tgk waayng lah,
lama x tgk wayang,
hurm...

Sidratul Muntaha said...

owh citer ni dah kuar yer?1
huhuh
jenuh aku negok preview time oscar..
huhu..

mesti tgk!

eLLy said...

eLLy teruja nak tengok HMW ...

betul klu muka cantik/macho tapu hati busuk wak pe.. kan kan kan

bintangku said...

HU HU.... tak leh tgk citer2 camnie. Bahye... bahye.... hu hu hu

wantie said...

sepatutnya cam tu la. kalau kita tak cantik jgn la kutuk org lain. ingatlah kalau kita cantik, ada lagi org yg lebih cantik dari kita..

rasp said...

huhuhuhu nak tengokkkkkkk...

Salmia said...

dah smpai ye kupon tu?

nnt p makan jgn lupa buat review ye.. hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

biar muka buruk janji hati bersih kan kak...

mEiZ SHA said...

kwan ninie kate pon best gak kak..:)

Queen said...

muke buruk..hati mesti mau baiiikk.. =)

sW33tdARLiNG said...

teringin gak tgk citer ni.. kalau laa ada dlm astro first.. hehehe

Dee said...

berapa bintang ko kasi ni kak?

nabilah_2908 said...

nk tgh Merong..tak jadi....huhuh..kena postpone minggu depan...kalau postpone gak...malas dh nk g tgk..huhu...



jom ke APA KATA HATI pulak,
AYAM BERMACAM AYAM

POSH76 said...

ni pun cam bess...tp merong tu wajib tngk....takper masuk dlm checklist...

atty's said...

@Dee

kty kasi 2.5 bintang je dee..