Mar 4, 2011

Ayam Golek tergolek-golek..golek lagi !

Petang semalam pergi singgah 
Di seksyen 7 berhadapan/Seberang 
Sup Urat ketin yang nak menghala ke Sek Ren Sek 7 tu
Tepi-tepi jalan tu ada abang tu jual ayam golek

Aku pergi beli Ayam Golek
Sebelum ni hanya lalu ..jeling-jeling pandang-pandang 
Lepas tengok kat blog Kucinggorenggemok
terus terasa membuak2 nak merasa..kena pulak aku sedang berdietkan
Memang sesuai sangat ler 




fuh sangat sedap..
apa lagi korang pergi lah beli !

.

38 comments:

eLLy said...

skarang nie susah nak cari ayam golek.. dulu banyak di tepi2 jalan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahaahah kolestrol tue akak..hahahah :P

wahida said...

akak kijammmm!!

bintangku said...

Ayam golek mmg sedap. Tp yg tak sedapnya bhn perap kat ayam yg kedek.

SyuQ said...

feveret nih
tp jauhlah kak ty nak terjah
huhuhu

Cik Wanie Ghani said...

alamak,
sedapnya ayam golek tue,
bergolek-golek tue,

nyum nyum nyum

adenium said...

kakty... masa balik kg arituh ada gak nampak org jual tepi jalan tuh... tapi sampai laaaa .. takde terbeli... nyesal plak tak singgah ritu lah... :(

atty's said...

@eLLy

abg ni jual ari2 kt tmpt yg sama

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

jeles ya,hahahaha

atty's said...

@wahida

ida haritu pun kejam gak,tunjuk sup ikan

hOtMaMa said...

kak ty, kita tgk pun tegugat dh haa... kt puchong ada gak jual cam ni.. tp tak pernah beli.. tp klu lalu... bau diaaa.... menusukkk!

atty's said...

@bintangku

Kedek tu apa bintang ?

atty's said...

@SyuQ

mai bangi ..yuk

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

berpusing2 wanie..bau dia fuh

atty's said...

@adenium

lenkali kalo jumpa beli tau !

atty's said...

@hOtMaMa

takan amik bau je lela..beli sekor.

Nana said...

sedapnye kak
tp klw area umah saya
bln pose je ada ayam golek ni

CGG said...

akak.
should try yang pantai dalam punya..
near my house..flat sri angkasa..

5 star

Zue AnnaLeeya said...

sedapnya kak ty... tp jauh sgtla nak pi beli... huhu..

Dilla Ady said...

ha ah ek..lame tak pekena ayam golek..akak nih wat terliur la!

bintangku said...

kedek = kedekut

:P

pRincESs_N said...

balik ni nk ajk Za singgah la! agk2 k.ty nmpk N tepi jln jgn lupe hon..

mummysyafie said...

ok kak..kedai sup urat keting tu saya tahu. nanti bleh la terjah

Jasfyra said...

aritu ada gak baca blog tu..dah terliur dah..ni kakty wat saya terliur lagi..hahaha..nk p jugak!!!

Farhan Zulhusmi said...

wau.,....sedapnya...bila lah agaknya ada rezekikan...
insyaallah...akan ada...amin........

atty's said...

@Nana

tempat ni hari2 ada nana..

atty's said...

@CGG

jauh ler pulak hanem

atty's said...

@Zue AnnaLeeya

tu ler jauh kan..cuba cari tmpt zue

atty's said...

@Dilla Ady

apalagi petang kang cari tau

atty's said...

@pRincESs_N
wokeh..harus kty hon..

atty's said...

@bintangku

betui kan kalo ltk byk , lagi sedap.

atty's said...

@mummysyafie

okeh nor jgn lupas terjah tau

atty's said...

@Jasfyra

cari tau zura

atty's said...

@Farhan Zulhusmi

insyallah nanti mesti ada rezeki

siti murni said...

wahhh....tak menahan..! sedap tuu..ayam golek..huhu...

Izan said...

memalam buta ni tgh ayam golek kakty terasa sgt lapar. huhuuuhu

rasp said...

terkecur lah sis...
kijam kijam...
mana mau cari!

Softtouch [Hanim] said...

kat paya jaars ni pun ada kty ayam golek kat tepi jalan nie...sedapnya ayam golek..