Mar 14, 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah ..
Fridge aku yang rosak dah elok..balik 
Kalau tak susah sikit..kan sikit..banyak..
susah kalau takde fridge nie..

Tapi alhamdulillah ..dah elok

 pic credit to google

okeh .,.nanti nak pergi cari stok makanan nak simpan dalam fridge..
Cari lauk ..untuk seminggu ..

25 comments:

Mama Hanim II said...

fridge tu panjang umur lg tu k.ty..he3..
(Gambar) Bayi 3 Bulan Mati Tersedak Susu Di Taska Di Presint 17 Putrajaya

(Gambar) Kemalangan Wish Dan Alza Di Km 53 Lebuh Raya Gerik Jeli, 4 Maut 2 Cedera

bintangku said...

Peti ais nie kalo tak der, mmg susah. Dah pernah rasa dah... leceh sungguh!

kakyong said...

klik HB kakty..

kalo freezer rosak memang susah lah...

eMMe said...

Salam sis Atty's, Alhamdulillah...frigde dah elok dah...kalo tak, mmg payah la hidup kita seharian tanpa fridge, hehehehe....masak ape tu kak atty?

TiNiE said...

alhamdulillah, betoi tu kakty. kalau takder fridge agak leceh la kot...

adenium said...

ye betulll... huhhh... tak bleh nak bayangkan rasanya.... hidup tanpa peti ais kan... heheheh

Softtouch [Hanim] said...

betul kalu xde fridge mmg pyh sikit kty..nasib baik fiedge kty dah elok dah..

rasp said...

fuh legaaaaaaaaa....hidup tanpa fridge oooo tak leh dibayangkan hehehehe

mummysyafie said...

dah elok yer kak, benda ni yang penting sekali kat rmh, kalau takde maunya susah nak simpan makanan fresh kak

[-suziey-] said...

alhamdulillah..susah kan hidup tnpa fridge..hehe..

mama tisya said...

ingtkn bli peti ais br...tkde fridge mmg tk best la

atty's said...

@Mama Hanim II

itulah nasib pjg umurnya lagi.

atty's said...

@bintangku

memang susah giler..

atty's said...

@kakyong

thanks kakyong

atty's said...

@eMMe

alhamdulillah ..elok dah .masak sup ayam je.

atty's said...

@TiNiE

memang susah .kalo takde fridge

atty's said...

@adenium

itulah ..jgn lah lepas ni buat hal lagi

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

alhamdulillah elok dah petiaisnya

atty's said...

@rasp

masa rosak tu ..hidup tak keruan .hahahhahha

atty's said...

@mummysyafie

nak buat stok makanan punya lah susah

atty's said...

@[-suziey-]

susah sbb nak simpan stok makanan tu ler tak dpt.

atty's said...

@mama tisya

fridge lama rosak..lor ni elok dah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

tensionkan klu fridge rosak.....baru la kita taw kepentingan fridge nie..hehehhe

sW33tdARLiNG said...

pernah merasa kehidupan tak fridge... beli ikan pun catu.. kalau terlebih ikan, rebus jer ngan asam gelugur

Zura said...

sbb tue kalau org ade umah baru sure ni beli peti ais dulu...penting sesgt..