Feb 11, 2011

Tutorial Letak Link Entry dekat Komen Anda

Okeh ini tutorial paling senang
Bila kita komen kat blog orang , tapi kita nak komen kita tu ada link entry terkini kita 

macam nie 

v
v


ini tutorialnya 

Jom baca: <a href="http://www.attyfir.com/2011/02/senyum-lebar-nampak-mama-dia.html"> Senyum Lebar</a>

yang kaler purPle tu uols tukar lah ke link entry terkini uols ,
dan yang kaler pink tu pulak
tukar ler kepada tajuk yang sesuai uols nak letak

Cara letaknya tiap kali uols komen entry orang uols copy paste link code yang uols dah tiru kat atas siap2 tukar kepada uols nya link..kena rajin ler sikit..
kty siap copy paste kat word lepas tu save..everyday tukar link , tajuk tu semua 
tiap kali komen copy lepas tu paste kat komen kawan2..

Ada tak selain dari cara kty nie
ada kawan2 ada cara lagi mudah ?
kalau ada buat tutorial ye..

Selamat mencuba

.

15 comments:

eLLy said...

thanks for the info
nak cuba gak

Jom terjah: Duan Photography

Zur@ZaRi said...

tq dear... sangat berguna ilmu nie...
da lamer cari.. baru dapat..

neway, nnt zura wat entry yer...
tqsm...

Zura said...

br nk tnye kty cm ne nak buat..tp sy nie terllau rajinlah kty....:D

Zur@ZaRi said...

dear, boley tolong sy tak?

awak pasan tak iklan nuffnang sy kat bawah entry berlapis dengan entry??

boley tolong sy betol kan tak?
mengganggu la saya raser...

please...

I-sya said...

kak ty... yeaaahhhh... mekasih atas ilmu mu ini.

tapi acah ni pemalas. kot rajin nnt acha try buat. hihihihi

sW33tdARLiNG said...

itu je laa caranya kty.. saya paste coding ni bila komen yg apply tuk google fren only.. macam ni sw33tdarling.com

lalink7 said...

bijak kak atty nie..tq for the tutorial..

✿ etiey ✿ said...

wahhh best! thanks you for the sharing,. baru nak tnya akaks ebenarnya.. hehe

Gieyana said...

thks kak ty..nnt rajin2 leh godek..busy nih:huhu

Dee said...

new info...thx kty for sharing..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sharing is caring....

nabilah_2908 said...

cara sy lain...sy guna easy comment dari mozilla ads-ons..cara nk buat complected sikit la...

tp bila nk guna mudah sngt...dgn 1 click..click icon easy comment..coding ini akan keluar sendiri di ruangan post..so kita edit2 di situ je..

more..kalau kita nak log in cnth FB ke...mudah..tk payah susah2 nk taip email...kita click je icon easy commnet...akan keluar email kita...kita cuma perlu masukkan password je.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

ita cutevirus said...

senang... senang..

Ati Masrif said...

TQVM atty

mmg dah lama cari tutorial mcm ni ^__^

Ati Masrif said...

wokey..dah buat
jadik lah atty..thanks!