Feb 19, 2011

Tukar tayar


Tukar tayar.jpg, originally uploaded by attyfir.

Aktiviti harinie ke kedai tayar kat Serdang.

Takleh nak tunggu hujung bulan dah nampaknya,kena tukar walaupun tengah bulan.

Lepas ni kena diet ar,dah pokai..

13 comments:

wahida said...

huwaaaa!!! samalah kita kak...

Kaseh said...

tukar da..alhamdulillah.. kalau tak sure risau je nak bawak keta kan kak.. tapiii yaa sudah tentu pokai..ehehe.bukan murah sebiji tayar skang nih.haishh..

rasp said...

kerna terpaksa kan sis...
bahya kalo apa2 terjadi...
jom kita diet sama2...
i pasang niat je, buatnya tak hehehehe

Liza said...

liza pun baru tukar, takut tukar lambat, bahaya

kakyong said...

dah klik HB kakty

atty's said...

@wahida

huwaaaaa..jom nanges sesama..

atty's said...

@Kaseh

itulah kaseh..dah tukar tak bimbang sangat nak ke mana2..

atty's said...

@rasp

sama ler sis..ari2 pasang niat nak diet..tp asik kelaut je dietnya

atty's said...

@Liza

itulah liza..risau lak .kena tukar gak ..

atty's said...

@kakyong

thanks kakyong

cikbedahlaser said...

akak tukar kat ner?? berapa kena??

atty's said...

@cikbedahlaser

kty tukar tayar kt serdang..kedai yg depan sekolah ujung sekali

kty amik tayar dunlop jer tu yg paling murah rm175 sebijik

Ridzuwan Ayeop said...

Nak cari tayar? Cuba website http://mytayar.com

Ada 20 kedai di kawasan Lembah Klang yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar.

Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.

Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.

Website akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

Nak cari bateri dan package service kereta pun ada...