Feb 13, 2011

Teringin makan kek

Hari nie bangun pagi,suh along cari kek.

Tertiba tekak ni teringin ler sangat.


----------
Sent from my Nokia phone

21 comments:

Maija's Classic Red Velvet said...

Salam, klu nak home-made Red Velvet cakes dan cupcakes, visit blog kami : http://maijacakes.blogspot.com/

thanks! :)

TiNiE said...

halahai..teringin jugak,
tapi baru sampai balik umah..huhuhu

Cik Wanie said...

wanie pun teringin nak mkn kek,
tapi teringin nak mkn kek tiramisu,
x tau pasai pa;)
hahahaha:)

Zana_MamaBatrice said...

sedapnyer kak ty..

percubaan pertama untuk kek kukus velvet hawflakes

Pukul3Pagi said...

pegi jer makan kat secret recipe...
saya suka makan kt sana...

Pukul3Pagi

Mak Su said...

sy kalu dpt bekfes kek pun dah kira meriah giler tak hengat, apatah lagi kalu dpt kek eskrem or kek blueberry, woowwww! :)

Deqna said...

kty cuti hari ni kan? selamat bercuti jugak... :)

watieque78 said...

kita pun naik teringin nak makan kek gak hehehe

re = kak ty handphone biasa2 jek (samsung galaxy 5)

http://wati3qv3.com

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah pepagi teringin makan kek...sangat sesuatu taw.. :P

sW33tdARLiNG said...

alalalalalalala... tetiba rasa nak menyanyi

CuTeMiUt78 said...

kty.. teringin yg membawa maksud ke tak ni..

atty's said...

@Maija's Classic Red Velvet

wokeh nanti kty terjah

atty's said...

@TiNiE

jom kita makan kek sesama nak

atty's said...

@Cik Wanie

tiramisu lagi shedap.
ingat tak kita dulu makan kek kt SR..

atty's said...

@Zana_MamaBatrice

tengok entry zana ler kty dok ngidam tau

atty's said...

@Pukul3Pagi

jom kita lepak SR..

atty's said...

@Mak Su

betul maksu.saya dok makan kek je pagi semalam

atty's said...

@watieque78

dah okeh sangat2 tuh

atty's said...

@sW33tdARLiNG

jom kita nyanyi nak ..

atty's said...

@CuTeMiUt78

memang pun rina..kalo cik p nak dtg..mengidam mmg mengalah org pregnant

Softtouch [Hanim] said...

tgk pic kek ni teringin plak...heeeee..