Feb 22, 2011

Nasi Goreng Taugeh


Nampak tak apa ada dalam Nasi goreng tuh 
Ada taugeh kan ..memula aku pelik jugak..
Ini 1st time aku makan nasi goreng ada letak taugeh ..
Semalam masa aku tweet kt Twitter pasal Nasi Goreng ini
Rupanya ada yang perasan..
Amy@Sweetdarling yang perasan..sungguh cekap kamu
Nasi goreng ini kty makan di Kedai Kawan Kopitiam Seksyen 3

Rasa ..Nasi goreng ni kty kasi 2 dari 7 bintang hihihiihhi maknanya idak ler sedap sangat sampai leh termimpi-mimpi atau takde ler lepas ni harus terjah sana lagi sebab nak makan nasi goreng namanyakutelahlupaini.

.

36 comments:

eMMe said...

assalam sis atty! terbaik la nasi goreng taugeh tu nampaknya
tak rasa lagi, mesti enak bangat! i love taugeh!

Zura said...

kedai makan kat opis sy ada jual nasi goreng eltak taugeh cm tue..mmg pelik pun..

cikbedahlaser said...

nasi grg dan taugeh adalah kombinasi pelik... mungkin kite dh biasa.. mee je grg dgn togeh..

tp klu nasi putih dgn taugeh... sedap je..

sy x suke makan mee ade taughe.. klu nasi grg pon ade taugeh.. sy sure rejek... uhhuuhu

Ati Masrif said...

nasi goreng nak jimat
namanya tu..hihi..kan taugeh murah


Jom baca: BERTEMU MAN KIDAL

☆ lieya latif ☆ said...

eh iyo la kak...pelik gak ade tauge..selalu mee ajek hihihihi....

✿etiey erywan✿ said...

nampak cam s edap kak.. tp kan saya tak makan taugeh tu. hmmm

NzA said...

kalu dpt 2 bintang tu jwbnya kurenggggg sedap la atty ek?????

Eye_nee said...

Taugeh ni bila buat sayur+tauhu+udang akk mkn...tp bila mak goreng mee or meehon letak taugeh..taugeh ni akk pilih letak tepi dan tak dimakan....ni compom la mmg ada rasa pelik nasik grg+togeh..

atty's said...

@eMMe

kty suka gak taugeh .tp bukan dlm nasi goreng..

atty's said...

@Zura

itu ar pelik.nasib tak letak timun ke potg2..lagi naya

atty's said...

@cikbedahlaser

kty makan gak ler..sbb dah order..hhuhuuhuhhu

atty's said...

@Ati Masrif

betul tu ..taugeh je sayur yg murah.kalo tanam sendiri pun senang tumbuh

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

itulah kalo mee boleh terima lagi kan .

atty's said...

@✿etiey erywan✿

kty makan taugeh..tp kalo masak nasi goreng tak ler letak taugeh

atty's said...

@NzA

tak bapa sedap..sbb tak pedas ..

Queen said...

nasi sama taugeh cecah budu..fuhhhh..sedappppp

POSH76 said...

sedapnyer nasi goreng tu

Dee said...

sy x suka taugeh..tp kacang pjg okey..sedap..manis..hihihi..

PurPlè said...

nasi goreng swik @ islamic kitchen extra pedas adalah sedap... ceh promote mcm dapat komisyen.

Alimaz-Kembara Terasing said...

sedapnya kak

eLLy said...

Toge ... pelik pelik .. dah la pelik tak sodap pulak tu :(

Cik Wanie Ghani said...

nasi goreng taugeh yer,
nanti nak try buat sendiri lah,
hihihi:)

Liza said...

taugeh to best tapi makan dgn nasi goreng tak sure lak camne rasanyer

ratna said...

ha ha ha.. pelik pulak rasanya bila nasi diletak taugeh...

rasp said...

first time jumpa nasi goreng taugeh...

bintangku said...

Pes time mkn nasi grg yg letak taugeh nie, masa praktikal kat sony bangi. Mmg sedap!

pRincESs_N said...

hohhoo..lame x mkn kt kawan kpitiam..N suke cantonese bihun die..sedap..

en_me said...

sodapnyerrr .. ehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

wah.... nasi gOreng taugeh! mcm sedap...tapi lagi sedap buat sendiri. hehehehe...

azzey said...

Nasi goreng kerabu yg ada taugeh ni selalunya. tp sedap mkn nasi goreng ada taugeh ni...rangup ...:)

1 HB...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahahahaha suka nama nasi goreng tue..high clurst sangat...

sW33tdARLiNG said...

YER PERASAN... SEBAB DALAM MEE PUN SAYA TAK SUKA LETAK TAUGEH, INIKAN PULAK DALAM NASI..! OH TIDAAAAAK!!

mummysyafie said...

alamak kak, saya dah la tak makan tauge. maunya gigih saya asingkan tauge kalau saya pilih menu ni kak

Softtouch [Hanim] said...

1st time nasi goreng letak taugeh..mcm pelik je..sellau mee atau mihun je ada taugeh..xsedpa ye kak?tp nmpak mcm sedap je kan

ieda said...

wah2 nasi grg taugeh .. x pernah buat layie dikk .. herm harus di coba nie :))

kakyong said...

nasi goreng taugeh.. ishhh.. tak leh terima nasi goreng dibubuh togeh..


dah klik Hb kakty