Feb 17, 2011

i'm not moody

Pic credit to google

Saya bukan seorang yang moody person
Apa pun perasaan saya
sedih macamana pun ,susah hati macamana pun 
saya jarang tunjuk 

Tapi bila Cik P nak datang nie 
macam2 perasaan datang
rasa nak lempang orang
rasa nak makan orang 
ke elok makan ayam penyet je

untuk mengelakkan dari ada orang yang menjadi mangsa
Jadik jom kita layan tengok movie.

Hari ni nak marathon tgk movie


.

30 comments:

Kaseh said...

hahaha kalau nak P rasanya semua org ada macam2 mood kak..termasukla den ni haaa.. pastu kuat makan..haishh.. ptg ni dating nak secret recipe..kita belasah choc lava...

LayarLara said...

uihh.. bila cik P datang, rasa cam takut nak selisih jalan ngan ktys.. hehhehehheheheh

✿ etiey erywan ✿ said...

hehe.. cik p sedih marah dan segala macam ada. huhu... lepas dia datang back to normal.. hehehe

☆ lieya latif ☆ said...

mmg kak...bile kawan baik nak dtg, hangin semacam kite kan..lieya selalu moody, marah2....mmg husben pun dah masak dah pangai lieya ni...ye laa lieya sound awal2, takut plak member tekecik ati kalo lieya marah2 die kan hehehehe

:: noremy bte rahmat :: said...

gara-gara incik P rupanya....
memang tak leh elak..

[-suziey-] said...

hehe kakty ni jenis happy go lucky..org happy go lucky jarang moody :)

waaa nk marathon movie ape tu? kt wayang ke?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cuti ke sis???? bestnya...

atty's said...

@Kaseh

jom kaseh..

atty's said...

@LayarLara

takut ye..tade apa ar.kty gigit skit je

atty's said...

@✿ etiey erywan ✿

yup abis je semua back to normal again

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

kty lak tade ler marah2 cuma kty diam je

atty's said...

@:: noremy bte rahmat ::

tu lah kan ..penyakit tiap bulan

atty's said...

@[-suziey-]

donlod movie je suziey

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

lom lagi ieda..2-3 ari lagi kot

Redbloodsnow said...

huhu...zie pun klo dtg P..kompom moody singa semacam je weh..hikss

Nurhayati said...

saya kalau period datang mmg moody..pastu suka makan manis2.. cam cekelat, eskrem :-)

wantie said...

hahaha... kalau cik p nak datang, selalu jadi mangsa adalah cik suami ler.

kekadang tu siap ckp lagi kat dia, tengah mood tak baik ni. cik p nak datang, baik awak jgn usik usik saya. memang mood tak leh control.. hahahaha..

kalau dia nak cari pasal gak, kena ler. Jarang ler lepas geram kat org lain. cuma kat cik suami jer. dia pun may be dah faham kot.

pRincESs_N said...

cik P x dtg pon sy emo jgk k.ty..cane..??

kakyong said...

nak ikut.. nak berjiran dgn kakty, sbb kakty selalu jer tgk movie... ekekekke...

Cik Wanie said...

wanie nie plak risau dah beberapa bulan P x dtg tau,
mcm2 yg wanie fikirkan,
bila jumpa doc,
dia kata mmg penyakit wanie nie P wanie akn jadi x teratur:(

rasp said...

bila bulan nak mengembang...
mood pun mengembang kan sis...
errmmm nak layan citer ape..ce citer...

adenium said...

huhh seb baik moody bersebab.. kalau tak.. hmm risau gak .. :P

atty's said...

@Redbloodsnow

wah zie..lagi ganas jadik paklion terus ye

atty's said...

@Nurhayati

Eh sama le kita yatie..kty pun cenggitu

atty's said...

@wantie

kty lak tade ler moody sgt
cuma asyik nak mamam je

atty's said...

@pRincESs_N

wahahhahhaha n tu pembawakan tu namanya

atty's said...

@kakyong

jom kakyong..kty lak sbb kakyong selalu masak

atty's said...

@Cik Wanie


owh doctor ckp camtu ye..kalo doctor dah ckp camtu tak apa..

wanie jaga diri ye , jgn byk pk

atty's said...

@rasp

mood mengembang..badan pun sama sis

atty's said...

@adenium

cuma ada skit swing ..ar sid