Feb 22, 2011

Hari ni bertukar jawatan

Hari nie dari pagi adalah sikit membizi..
Bukan membizi apa..

Bos asyik bertukar kedudukan atau pun bertukar tempat ye dengan aku
Bukan bertukar jawatan..

Dia asyik lah duduk tempat aku
Dan aku pulak duduk tempat dia..

Jadiknya hari nie ada gangguan sikit aku nak jalan2 blog kekawan..
Nanti free aku singgah tau ..

Selagi networking tak setup ..selagi tuh ler bos asyik duk  tempat aku je..

.

34 comments:

tigrismalaya said...

bagus bole jadi bos bole jadi pekerja...

Queen said...

tgh setup network memang gitula..sabor la ye kak ty.. =)

ATZ HOMESTAY said...

owhhh..igtkan kak yatt tkr jawatan jadik boss tadi...hehehhe

Sekamar Rindu said...

salam..

tanda2 dah nak jadi bos laaa tuu

yong ibu chem said...

eh klu saya debar dah klu bos duk tmpt saya hehee

Kaseh said...

wah kakty jadi boss hehee..okla tu kak..amek aura...

Liza said...

ok ler tu, boss tak cerewet pasal keje

Softtouch [Hanim] said...

merasalah akak duk tmpat bos kejap..sy ni mmg xpernah rasa duk tmpat bos tu..teringin jgk nk duk kat kerusi empuk dia...heeee

adenium said...

memula tukar tempat...pastuh tukar jawatan... yess yess.. :P

Cik Wanie Ghani said...

oklah tue kak,
sekali-sekala bole rasa tempat boss,
hihihi:)

LayarLara said...

slamat pagi bosssss!

pRincESs_N said...

klo tuka jwtn sedap gak kn k.ty...

NURUL said...

tak pe kak leh berangan jadi bos hehe

fazemy said...

Syokla camtu dpt dok tmpt boss..hihi

☆ lieya latif ☆ said...

ish ish ....nak manje2 plak bos kakty ngan kakty hihihihi.....

MIZZ SUE said...

OWHH..NI TAK BEST NI..BOS DEKAT NI..IHI

mummysyafie said...

hari ni kak ty jadi boss yer..takpe kak. merasa kejap duk tempat bos

atty's said...

@mummysyafie

dah selalu dah duduk tmpt bos nor..

atty's said...

@MIZZ SUE

itulah..tak besh.nasib dia jrg ade kt opis

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

kan manja2 lieya..mengada namanya tuh

atty's said...

@fazemy

tak syiok sbb takleh blogwalking

atty's said...

@NURUL

dah selalu dah berangan

atty's said...

@pRincESs_N

tu ar beshnya..tukar gaji semua

atty's said...

@LayarLara

wahahhaahhaha haktuiihh

atty's said...

@Cik Wanie Ghani

dah selalu dah..duk tmpt dia..diakan jarang ado

atty's said...

@adenium

amin ..heheehhee mudah-mudahan ye sid

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

dah selalu dah hanim..kusimu kusi ku juak

atty's said...

@Liza

itulah liza..selalu dia buat sendiri je..tu yg gigih gak nak buat kena lah duk tmpt aty

atty's said...

@Kaseh

udah hari2 amek..dah auranya

atty's said...

@yong ibu chem

itulah yong debar kalo time tu tak sempat nak closed tenet..huhuhuhuu..abis le dia baca blog , fb kuh

atty's said...

@Sekamar Rindu

amin..

atty's said...

@ATZ HOMESTAY

kyatt ni tah bila ler nak jadik bos..

atty's said...

@Queen

tu ar nik ..tah bila le nak settle.

atty's said...

@tigrismalaya

selalunya ari-ari gitu reen