Feb 4, 2011

Hanya yang Terbaik




fuh kalo datang The Grato
Aku memang suka order dua menu nie
Hanya yang terbaik dari yang terbaik

Tapi ada yang tak baik juga 
Baca review dari orang yang kurang sabar
>>>>>>>>>>  The grato

Total Price 
dua menu di atas dengan 2 air minuman teh 0 ais
RM 16++

Berbaloi-baloi..menunggu!

12 comments:

zino said...

kat mana tu....sedap nampak..

Ginger said...

Tgk sj menu ni dah nampak sedap n terliur.

Salam kenal...

sW33tdARLiNG said...

mmg berbaloiiii!! kalau takde keje boleh menunggu di sana... jom!!

sw33tdarling.com

Liza said...

kena blajar dgn atty nie tpt2 makan yg best kat bangi, liza nie tak brape pandai sgt

Kaseh said...

yg 2nd menu tu apa nama dia kak? macam lazatttt jek...

~ Lady ell ~ said...

murah sangat!! nmpk pun sedap....

atty's said...

@zino

>>> kat sek 3 bangi perdana

atty's said...

@Ginger

>>> memang sedap..salam kenal jugak

atty's said...

@sW33tdARLiNG

>>> itulah pasal..nak makan sedap harus tunggu

atty's said...

@Liza

>>> boleh je liza..

atty's said...

@Kaseh

>>> apa ke namanya meatball liguanesse ke camtu ler kaseh

atty's said...

@~ Lady ell ~

>>> murah dan sangat sedap