Feb 27, 2011

Dilemma

Should I go to a friend's wedding or not?

Hari ni tarikhnya 

Tapi aku macam tade mood je..

Macam tak excited je nak pergi, dah ler sepanjang minggu ni mood swing je

Tengoklah karang..kalau kaki melangkah..

 

.

 

7 comments:

Cik Wanie Ghani said...

kalau akak rasa nak pegi,
pegilah jgn paksa diri,
tapi selalunya rasa x elok kalau kita x pegi sbb org dah menjemput,
hurm....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

beratnya rasa hati nak melangkah pegi..tetapi apakan daya aku terpaksa...eh ternyanyi plak.. :P

Kaseh said...

lahaii... kalau sihat...n ada mood dah baru pegi eh kak....

Azueriena Norash said...

laaa haiii ciaaannyerr kak yatt...not in good mood yerkkk....ciann best prend kak yatt tu...tertunggu2 jerkk

Hezesuze said...

so jadi pegi ke tak ni kty??

atty's said...

@To Uols

Akhirnya kty pergi juga..sbb ada sorg kawan tu beriye2 paksa pergi

pRincESs_N said...

so..pegi ke x k.ty..??