Feb 7, 2011

Dapat bertemu dan selamat pengantin baru

Hari sabtu aku ke Kelana Jaya
Plan asal aku tak dapat hadir, tapi udah rezeki 
dapat juga berjumpa dengan Blogger Sha&Ninie
Selalunya kami berbual kat telefon je, 
rasanya dah lebih 2 tahun kami berhubung 
tapi tak pernah lagi berjumpa




Namun kalau sudah rezeki , 
akhirnya dapat juga berjumpa di hari bahagia sha
kty doakan semoga sha bahagia bersama suami 
sehingga ke akhir hayat.

Makanan di Majlis kenduri adalah sangat sedap
dah kenyang perut baru aku pergi jumpa pengantin.

Akhirkata
Selamat Pengantin Baru 
Sha & Shah

24 comments:

Nana said...

wah so sweet la pantin
ada kaler purple baju pantin
mmg lawa

NURUL said...

comelnya pengantin pelamin pun cantik

miZz_nizZ said...

thniah kak sha..hee.moga bhgia ingge ke akhir hayat

rasp said...

so sweet pengantin nye...
u gi ek sis...
kalo tau u nak gi, leh me ikut :(

rATu kEBaYA said...

Selamat pengantin baru kepada pengantin.. cantik baju diorang

Hezesuze said...

uiks rasenye pengantin salah duduk tu...patutnye panten pompuan belah kanan kan kan kan...ngeee

☆ lieya latif ☆ said...

cantek sgt mempelai kak...berseri2 betol seri pengantin hah...

ramai wat majlis kawin cuti2 ni kan kak...cuti panjang katenye.....

eja kamel said...

nama pengantin sha & shah? hehe..sweet. nama anak nti pun lebih kurang kot.shasha,shahin,shazlin..jgn shisha sudey.

wahida said...

selamat pengantin baru buat sha dan shah...
pengantin sgt comel dan sweet je....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selamat pengantin baru buat sha n shah..nama lebey kurang jerk kan..hehehhe ala masa eida kawen dulu lum aktif ngan blog nie..kot x..leh jemput akak datang kedah...

Kaseh said...

selamat pengantin baru buat sha & shah..kakty bila nak dapat menantu lak ni.. lariksss...

pRincESs_N said...

cantek tema die...white2...

atty's said...

@Nana

>>> Cantekkan baju pengantin

atty's said...

@NURUL

>>> tu lah pengantin comey ..pelamin mmg lawa.

atty's said...

@miZz_nizZ

>>> amin..

atty's said...

@rasp

>>> cari-cari gak sis kot ada nampak..

atty's said...

@rATu kEBaYA

>>> tu lah pengantin cantik .baju pun cantik kan

atty's said...

@Hezesuze

>>> kty pun tau.tapi biorlah .hehehhehe..tak kesah duk belah mana pung

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

>>> cuti lama ni ramaikan org kawin

atty's said...

@wahida

>>> tq ida

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

>>> itulah ..kalo tak ..mesti kty sampai

atty's said...

@Kaseh

>>> nanti kty terima menantu kty jemput kaseh..jgn lupas datang tau

mEiZ SHA said...

hehehehhe
mekasehhhhhhhhhhhhhhhhhhh kak atty dtg..:)
terkejut ninie kak atty datang tau...:)


mekaseh banyak2 kak...
keep in tpouch ye...

oooo anak dara kak atty sgt comellllllllll...;D..mcm mama dia laa...:)

kami pengantin baru nak ucap terima kasih x terhingga pada kak atty n family coz dtg dari jauh ke majlis kami..n present tu gak..lawa..:)...sukeeeeeeeeeeeeee....

atty's said...

@mEiZ SHA

>>> hi pengantin baru..itulah ninie..kalau ada rezeki dpt jugak kty jumpa ninie..

ada citer masa nak pegi majlis ninie tu ..nanti kty blogkan ..kejakunan skit masa sampai kat situ