Feb 18, 2011

Bila Seorang Kawan Berkecik Hati

Dari semalam aku dan geng-geng lama Melcom dok koling sana sini
Ada seorang member baik kami bukan nama sebenar si Nor 
akan adakan majlis persandingannya pada minggu depan
Masalahnya awat ler tak jemput-jemput lagi

Rata-rata aku dapat sms
tanya aku kau pergi ke idak ..nanti kita jumpa sana ate dah lebih 6 taun memasing tak jumpa
Masalahnya Nor memang ada jemput , tapi bulan 10 tahun lepas
Apaler salah nya kalau si Nor nie sms ler balik kekawan confirm kan balik tarikh bersandingnya

Kalau tak dpt datang umah kasi kad pun
Sms je..tak pun kan Facebook ada
Kecik ati kawan-kawan tau !


.

33 comments:

Zana_MamaBatrice said...

alahai kak ty
tu lah...kadang2 kita boleh jadi kecik hati kan bila kengkawan lupa camtu..
nanti bila tak pergi..
bila jumpa....di kata naper tak pergi time majlis dia..
padahal..jemputan pun tak dpt...

Kaseh said...

betol2 kakk... kecik ati kanss.. hehehe tiba2 je..

Cik Wanie said...

maybe dia lupa kowt,
atau......

hurm....

✿etiey erywan✿ said...

hmmm memang kak. sanagt tersentuh jika diperlakukan begitu (wahh ayat) oleh kawan rapat.. ssangat terkesan

☆ lieya latif ☆ said...

betul tu kak, kalo jemput awal2 jawabnye cepat la lupe....boleh nak jemput awal2, lepas tu remind la balik kan....hhuhuhuhu

AkMa said...

ohh kak ty la raja lawak musim depan ekk..heheheh

Hezesuze said...

alololo ciannye tak dpt jemputan ye kty....relax ye hehe

Queen said...

terlupe..tak pun tak sempat ke...tak pun rushing dah...

atty's said...

@Zana_MamaBatrice

itulah zana..dia nak suh org dtg..tp jemputnya tahun lepas..

atty's said...

@Kaseh

tu lah kecik ati tau!

atty's said...

@Cik Wanie

tak ar wanie..dia ckp kt satu member ni yang lelain dah jemput tahun lepas masa kitaorg dtg raya .boleh ..

atty's said...

@✿etiey erywan✿

benarnya tak kesah sgt..masalahnya kang tak dtg dia yg nangis..kawan2 nan hado dtg

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

tu lah ..remind je kan balik..

atty's said...

@AkMa

jgn lupa afundi..

atty's said...

@Hezesuze

ze mesti tak baca entry tu betul2 kan..babab kang..bukan tk dpt jemputan .masalahnya kawan tu tak remind dah nak dkt tarikhnya ..dia jemput.tp taun lepass..

mummysyafie said...

alamak..sib baik Nor ni dah kawen. kalau tak Nor ni yang terasa plak. hihihi...

mEiZ SHA said...

hehehe
btol2..ninie pon aritu takot terlepas pandang kak atty..ada plak yg kecik hati x jempot kan...

sW33tdARLiNG said...

errrr dia tak jadi jemput kot.. space limited...?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

selalu jugak kecik hati dengan kengkawan..huhuhuh

nabilah_2908 said...

kalau sorang dua tak dpt..mungkin Si Nor terlepas pandang...tapi kalau ramai...erm...mcm tk sudi je nk jemput ke majlis dia...huhu..

entah la...hanya tuan badan je tau kenapa... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
FAIRY TALES

POSH76 said...

kecik ati ni perkara bese sabo jela

atty's said...

@mummysyafie

owh bukan nor yang nie tau .

atty's said...

@mEiZ SHA

nasib ada kt fb tau ..kalo tak majuk kang

atty's said...

@sW33tdARLiNG

dia jemput je..bz layan laki nya

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

tu lah kawan bz sampai terlupa benda yg penting

atty's said...

@nabilah_2908

tuan badannya bz bangat, melayan laki..ekekekekke

rasp said...

gamaknya dia terlupa kot nak menjemput...
sabar ek...meh sini no tepon dia, i calling2 kat dia :D

atty's said...

@POSH76

itulah posh kawan2 lain kan kesah sgt.takut dia je kang nangis nan hado kawan dtg ..

I-sya said...

susah nk katekan kak...

xtau la apa dia pikir. maybe ada sbb kot dia x menjemput semua or dia lupa.

Zura said...

agaknyer tarikh nyer same macam taun lepas tu kot kak atty? keke..ktapi bebaik dia kompom semula ye dok..kot2 kang salah tarikh..letih je pakai vogue2..hehe

atty's said...

@Zura
itukah kta takut tersilap..nanti kena kol gak nie kompemkan tarikh.

atty's said...

@I-sya

ke dia berat mulut aka malu

atty's said...

@rasp

okeh gak sis koling kan..ekekeeke