Feb 1, 2011

Bicycle Bertukar Harley

Firdaus beli basikal ni sejak December 2010
Memula basikal tu sama je macam basikal lain 
Tapi tah mana fir dapat idea 


Macam-macam dia tukar , yang ketara nampak adalah handle ..dah jadik macam moto Harley 
Maybe akibat selalu ikut along lepak ngn kawan2 dia  masa fir masa kecik 
Jadiknya dia berazam nak ada Harley sendiri , takdapat Harley betul 
Basikal transform jadik Harley pun dah okeh .dah cukup bagus

Sampai kan india yang selalu buat basikal dia pun geleng kepala
Macam-macam dia nak buat kat basikal dia 
Tapi udahnya aku sudah kasi amaran
jangan ubah apa2 lagi kat basikal tu !


.

20 comments:

LayarLara said...

kelaaaaasss ko fir!... sabo jelah ktys... bila dia kreatif maknanya minda dia workout...

marinahunny said...

kak ti, adik2 saya dulu gtu lah..diubahnya beskal tu smpai x rupa beskal dah. biarkan je kty, itu menunjukkan dia kreatif la tu...

Kaseh said...

creative tu kakkk.. haha..

mummysyafie said...

cantik basikal dier kak ty, kaler hijau lagi tu. best gak tengok handle camtu..rugged lar..pandai fir modified

POSH76 said...

Pandai dia mekapkan besikal tu yer

Softtouch [Hanim] said...

uiiii...pndainya fir modified basikal dia...tp sukalah handle basikal tu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ahahaha kreatif anak teruna akak...

Queen said...

mana tau die punye minat kak ty..esok2 ada show sendiri macam Foose (overhaul)....takpun yang team bike tu..ape nama ntah....

ha...minat tu kak...hihihi

p R i n c E S s _ N said...

budak l..bese laa tu k.ty..adik N dlu pon suke modify beskal..then modify motor..skg modify kete laks..

Eazy Izzuddin said...

wah
basikal boleh modified ea..
belum lagi si fir ada moto or kereta..
mesti modified abes hehe
xD

Zura said...

penah kena tahan JPJ tak nie kty..hihih

Farhan Zulhusmi said...

hahaha...ok...dah jadi mcm handel motor....meter motor dia xpasang??hehehe

Hezesuze said...

wow! kty dah macam basikal ze dulu2 nie...dulu weols panggil basikal jipang hahahaha

lalink7 said...

wahh pandai dia modified..budak2 zaman skrang..memang bijak2..hehehe

Azueriena Norash said...

kak yatt...tu x dpt motor lagi..kalau dpt motor...lagi seronottt dierr membikinnn hehehehe

asybedazzle said...

eh boleh ke tukar jd harley ni?
ragu2, hehe. takde la :)

Syima Syaz said...

kak...mula2 macam gini..pastu nanti tengoklah main lompat2 dgn beskalnya..
adik syazwan main beskal dulu suka2.sekarang dah masuk competition bagai... harga beskal dia toksah cerita...rm2k ok.... tak mampu saya!

Umi_Aliesha said...

wahhh kreatifnya fir....bleh hana tumpang???

DYLA said...

akak, adik saya pun cenggini la pangai dia.... hehehehe

zh-ena said...

wah dasyatnya basikal fir