Feb 14, 2011

Aktiviti hari Sabtu , Tak sangka..sungguh happening

Hari sabtu aku , awal pagi semua anak-anak,
laki/suami sudah keluar rumah 
aku je duduk terperuk kat umah ,
kemas umah semua tengok tv

Anak-anak ada aktiviti kat sekolah 
Bila petang layan hindustan "Dil to Pagal Hai "
Besh giler..teringat zaman muda -mudi dulu ..
tapi last minute nak abis sungguh mencabar 
Tertiba petir berdentam dentum 

Habis hindustan , cadang nak keluar jalan-jalan cari makan 
abis je makan .tak tau hala nak tuju , 
tanya akak sukati lah ma..nak pergi mana 

udahnya kami sampai ke Karnival WOW Putrajaya, sampai pun maghrib , cari surau sat
lepas tu tertiba je kaki melangkah ke depan pentas..Wow..tak sangka dapat tengok konsert
Sambil nak tunggu konsert start 
Tertiba WOW..tak sangka .
dapat jumpa
Nor@Mummysyafie
baru ler happening , kalau  tidak kami je..takbesh
dan  salute kat abang ngn wawan yang sangat behave
tak banyak ragam , happening je
yang bising2 kat mummynya sebab mummy ngn kawan mummy hover okeh..wahahhahahha


 Tq nor sudi join kami 

Baru besh ada geng, jadiknya konsert yang lama pun tak rasa lama 
Ada bunga api..lama betul bunga api nya macam tahun baru 
Artis-artis yang turut menjayakan konsert wow malam tu 
mila,ito,noh hujan,artis indonesia lupa nama sudah
(Tapi dia besh ar ),
Ramli sarip, Awie, Amy Searh dan ella
memang besh lah ..tak rugi datang lagi pun malam minggu kan , leh ar layan konsert sampai pagi
Dan konsert diakhiri sekali lagi dengan Bunga Api..

.

49 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

wah rajin kak ty berkonsert n berkarnival ....lieya tgk dari balkoni umah jek...tapi tak le nampak konsert tu...just tgk bunge api jek...cantek sgt...


tingin gak nak pegi, tapi tak larat laa dah sarat2 ni nak berhimpit2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya...tengok bunga api...eida tengok bunga api dekat astro....tengok amy buat konsert sebelum dia pegi putrajaya..katanya..patut la...heheheheh..ada konsert jugak kat putrajaya..

✿ etiey ✿ said...

wah happening! seronok seklai sekali berenjoy. huhu

Dee said...

ingat janji2..rupanya terjumpa eh..bestnya..

[-suziey-] said...

eh sy pn g putrajaya haritu tp xtgk pn concert..jsut dgr dr atas cruise tu jek..

tigrismalaya said...

eh tak tau pon ader konsert...ada amy search lagik!! rugi..rugi..

Ati Masrif said...

tinggal dekat putrajaya ke?

best dpt kalau dpt jumpa kawan blogger
tapi kita ni rabun..kalau berjalan
mmg tak pakai cermin mata
pulak tu susah nak cam org..


Jom baca: Inilah Gerut-Gerut

rasp said...

wah syioknya gi layan konsert...
bonus plak dpt jumpa nor...

:: noremy bte rahmat :: said...

folo & BW..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^______^)

azzey said...

Best nya dpt jumpa kawan blogger ye...:)

azzey said...

klik ur HB..:)

Cik Wanie said...

wah,
wanie dah lama x layan konsert,
sejak2 sakit nie,
rasa mcm malas nak pegi,
kang TERpengsan plak kan:)
hahahhaha

sW33tdARLiNG said...

tak ajak pownn...! [macam laa boleh pergi kannn?]
hehehehe

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

tengok bunga api..hati happy.tau

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

besh amy nya performance..

atty's said...

@✿ etiey ✿

lagi besh bila dpt jumpa member.

atty's said...

@Dee

aah terjumpa tak sengaja..

atty's said...

@[-suziey-]

ingat nak naik cruise atau naik bushop tu ..tapi dah malam

atty's said...

@tigrismalaya

kty pun last minut plan nak ke sana

atty's said...

@Ati Masrif

kty duk bangi ..
sama ler kita rabun .gak

atty's said...

@rasp

tu lah sis dpt jumpa geng lagi besh layan konsert

atty's said...

@:: noremy bte rahmat ::

salam kenal ..

atty's said...

@azzey

kita bila nak jumpa nie azzey

atty's said...

@Cik Wanie

kita org lain konsert secara sopan ..duduk je wanie.sambil nyanyi

wahida said...

akak, bila lak kita nak terserempak? ekekekekek....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

best ke kak, kita tak pi pun hubby kita agak berat sikti kalo ajak pi pTJY ni

*Miss Geli^ said...

kak, aku pun pegi la konset ni..tapi pegi dah kol sebelas...lepas abis bola laki insist nak tengok bola..

sampai2 je ramli sarip tengah perform...pastu amy, awie ngan ella..aku rasa macam nak gile sebab aku duk kat stage seblah ada KSN
tak bole nak nyanyi sama..kena behave je..

asal tak jumpa akak eh?hahahha

Zura said...

waaah..kty nie sportng ngan anak2..mcm mak sy..pantang anak2 nk kuar sure nk ikut..walaupun g kedai..

POSH76 said...

bess gak layan konsert sambil tengok bunga api ni ...happeninglaaa..

CuTeMiUt78 said...

wah.. kemain hapening ya kty

atty's said...

@wahida

nanti mesti ado punyer

atty's said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

kty pun memula tak pasti besh ke idak..asik tanya akak ..okeh ke kita ni g tgk konsert..sekali berbaloi2

atty's said...

@*Miss Geli^

alor nowa..kalo tak leh kita terkinja2 layan pala..tgk konsert..awat tak text kty

atty's said...

@Zura

kdg maknya yg lebih

atty's said...

@POSH76

2 kali lak tu bunga api nya lama..lak tuh..awal ngn akhir,,mmg besh..hati pun berbunga2

atty's said...

@CuTeMiUt78
happy ler rina..

genny da bomb said...

oo patutla orang kata nk pi putrajaya aritu jammm..rupanya ada benda ni ek..heheh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sempat lagi tu kak ty layan konsert..nak2 jumpa geng kan..best kan....

Eye_nee said...

Hpening ko yer T...nengok konsert bagai jumpa geng bloges lg...meriah sgt la kan dgn disaksikan bunga api...meletup-letup gitu...

Khairol said...

emmm ari sabtu malam tu layan astro jer smpai x tau nak tgk aper huhu

atty's said...

@genny da bomb

masa kty sampai tak jem..okeh je

atty's said...

@zAnNa@mAMaBaTriCE

x planning benornya

atty's said...

@Eye_nee

happy ler dpt jumpa kawan

atty's said...

@Khairol
benda tak planning..rezeki nak jumpa amy,awie ngn ella ..hehehehe

NURUL said...

bilalak nak jumpa kak ty kan. jom lah jumpa hehe

Hezesuze said...

bila ler kita nak jumpa lagik kan kty...rindu tau!! hehe

Softtouch [Hanim] said...

bestnya tgk konsert..pal tu tjumpe nor...kebetulan lah...syoklah kty ada geng...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bestnye...setakat ni tak berkesempatan lagi jumpe blogger lain depan mata =(

pRincESs_N said...

wah...sonoknyerr...N x smpat nk g aritu..