Feb 9, 2011

2 Hari nie saya berbaju baru

2 Hari nie aku pergi kerja berbaju baru
Beg dah tentulah baru..aku kan ada buat entry pasal beg >>> 
ada yang suh snap gambar kan .
Bagi taknak menghampakan 
aku kasi satu gambar muka tade mood ..jadik aku blur2 kan itu gambar, kira aci jugaklah kan 



Baju ala english style..ni kalo g umah orang yang pasang langsir ala-ala english style
mesti tak cam aku punyer..

Tudung baru beli aritu 
aku rembat 3 helai tudung baru..
di kedai bawah..murah-murah saje

sebut pasal tudung 
aku baru terperasan , tiap kali aku beli tudung 
asyik ler kaler itam, merah hati, kelabu..sokmo kaler tu.

Kang tak pasal jer pergi mana2 jumpa blogger 
snap gambar..kang ada yang cakap aku tak tukar2 tudung.
Kalau ada yang cakap camtu..meh sedekah tudung kat kty
kty nak kaler pink,oren,ijau,biru,purple..huhuhuhuhu

Rasa macam nak rembat tudung kaler lain ar..
Kena tengok baget camne..dulu..

43 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa...baju baru..wpun blur nmpak bersei kty..baju tu warnanya cute..
sy pun kty kalu cari tudung sokmo itam..senang nk gayakan ngan bj apa2..

azzey said...

saya bln ni x de beli tudung lagi....hu3...

p/s: klik ur HB

I-sya said...

wah wah... serba baru.. bau kedai lagi eh.

kak.. kita kalo nk tgk serba baru time raya je. luar dr time raya sumer lama.

kalo beli pn blous n suar je la.

kedai tudung tu kat mana?

☆ lieya latif ☆ said...

amboi2 kak...serba serbi baru...

walaupun diblur kan tetap nampak cantiknye...auwwww...bukan bodek ni kak ...ni ikhlas tau!

eLLy said...

saya pun sama kak.. pusing2 warna yg lebih kurang same je ;p

Hezesuze said...

alaaa tak aci le camtu kty...blur2 kan gambo...tak jelas nak tengok tau hehehe

ze selalu beli tudung ikut kaler baju...huhu

Nana said...

saya lom ada lg koleksi baju cotton
tak beli2 lg hehee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sakan akak ko beraya kan...serba serbi baru...

rasp said...

sis, pe'el i plak...
tudung byk2 kaler...
tapi asyik2 ulang pakai tudung yg sama...

lalink7 said...

cutenye baju kak atty...so chomell..bunga kecil2 yang sweet..bile ntah nak buat baju lg niee..hehehe...

.: iEyLa :. said...

huhu...esok baju raye x??hehe

fazilzura said...

salam kak ..
wah sweet je colour bj akak tu ..

tudung? zura pun suke borong tudung..

ibu_umairah said...

lawa nyaaaa tudung................cantik sangat!!
~singah my blog..heheheheh...~

sweethOneY said...

sy kan kakk klo ada baju baru.. huiiiiiiiiii alergik! tak boleh simpan2 dah nak pakai minggu depan ke apa ke. esok tu jugakk sarung p keja :p

SUZIE APAI said...

hiks...k ty, sy pun same..klu dh jatuh cnta ngan satu2 tudung tu..memang tudng tu la sy duk pakai...hehehheeee

Cik Ina minat Do do Cheng said...

amboi cam hari raya pakai dari atas ke bawah yang baru ni. janji gembirakan.

sW33tdARLiNG said...

btl gak tuu.. kalau ada yang cakap pakai baju or tudung sama.. try sedekah sehelai dua.. jangan pandai nak bercakap jer.... hahahaha

Kaseh said...

phewiittt baju baru yerrr.... awat kasi blur kak..

Dee said...

cantik2lah tudung tu..ko pakai apa pun cantik kak...wink..wink..

Redbloodsnow said...

weeewiiittt...baju baru lah..hiksss :P lame zie x shopping baju..sobsobsob

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

itulah amik kaler cenggitu senang nak match kan

atty's said...

@azzey

azzey duk area bangi kan .g lah kedai kat tm point sblh tu je..jual tudung murah2

atty's said...

@I-sya

kty lak time raya tak beli baju baru , pakai je yg mana ada.

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

wakakkakka..tq lieya

atty's said...

@eLLy

itulah semlm tgk tmpt tudung aiseh byk kaler yg sama je

atty's said...

@Hezesuze

kty pun selalu beli tudung ikut kaler baju kira match ngn baju le..sah2 baju pun kaler yg sama je nie

atty's said...

@Nana

nanti leh ar beli

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

sempena cny..ekekekkke

atty's said...

@rasp

saya pun kadang cenggitu jugak..dok pakai tudung yg sama

atty's said...

@lalink7

takpe..lepas ni leh buat gak baju baru..kain murah je pung

atty's said...

@.: iEyLa :.

baju raya kty jarang beli baru.

atty's said...

@fazilzura

hai zura..thanks sudi singgah ye

atty's said...

@ibu_umairah

thanks nanti kty singgah

atty's said...

@sweethOneY

sama lah kty izza..tu yg terus je pakainya

atty's said...

@SUZIE APAI

itulah..kalo suka satu tu..itu je duk ulang pakai

atty's said...

@Cik Ina minat Do do Cheng

happy sbb mulakan minggu baru dgn baju baru

atty's said...

@sW33tdARLiNG

itulah..tau kutuk je kan..

atty's said...

@Kaseh

takleh showoff sangat..benda murah

atty's said...

@Redbloodsnow

nanti leh sopink bila majlis nak dkt .

dD Fabulous | sitekateki said...

meletop baju baru akak tu....

nuargto said...

Salam Perkenalan..

Minta laluan untuk memberi sedikit komen.. Sebab teruja tengok blog yang menarik..

Seronok dgr cerita rakan2 blogger yang ceria.. Pasal warna pilihan tu tepuk dada tanya selera..

Tapi tak salah juga kalau memilih warna-warna yang lain, supaya menceriakan lagi hidup anda..;)

atty's said...

@dD Fabulous | sitekateki

janganlah sampai meletup d.ekekekekke

atty's said...

@nuargto

terimakasih sudi singgah blog yg tak berapa ada ini