Jan 13, 2011

Terjebak

Semalam akak ajak keluar 
nak g photostat jadual waktu kelas utk kawan2 dia 
sekali lepas tu tak tau nak pergi mana 

Si adik ngn firdaus tinggal kat umah 
Aku pun citer kat akak pasal Kenny Rogers Ada buat promo tu
Apalagi akak cepat je lah ajak

Jadiknya hanya kami berdua je lah yg pergi
Sebab masa tu kami ada kat Mydin area MetroPoint
Nak beli barang sikit 

Langsung terjebak tak pasal beratur sebab nak makan KR
Nasib tak lama beraturnya 
sambil beratur kami dihiburkan dengan pemandangan merah sana sini tanglung
dan lagu raya cina , terhibur jugak lah..nasib tak buat konsert kan situ 
Sebab Metro Point ada pentas besar cantik pulak tu 

Cantikkan ada tanglung2 tuh


Makan muffin je dah kenyang

34 comments:

juelee said...

wah akak pun dapat gak mkan KR offer nie?? arini rata2 bukak belog org sume dapat terjah KR semalam jeless!!!

Joy said...

saya suka muffin! sedap

Dearie Pearls said...

lapar ya amat nengok makanan tue...

[-suziey-] said...

hiks..kakty pn terjebak Q pjg2 yek..hiks:p

lalink7 said...

kite suke muffin die..mmg mabeles

rasp said...

syabas sbb sabar beratur :)

mEiZ SHA said...

dapnyerrrrr...anda di tag ye kakakku..;D

cheqna said...

sini takde KR
huargghhhhh

Softtouch [Hanim] said...

wa...bestnya kty pg KR punya promo nie....xjeles ke fir kty?

Queen said...

nasib baik semalam tak terjebak...sebab jauh kot outlet KR kat sini..huhu

atty's said...

@juelee

memula tade niat pun nak join .

atty's said...

@Joy

itulah..shedapnya muffin , len kali nak g KR.makan muffin je.

atty's said...

@Dearie Pearls

kty pun jadik lapar nie

atty's said...

@[-suziey-]

tu lah terjebak sama.

atty's said...

@rasp

nasib ada hiburan lagu raya cina sis

atty's said...

@mEiZ SHA

nanti kalo free kty buat ye

atty's said...

@cheqna

sian cheqna..takpe..mai kl

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

dia tak jeles nim.sbb selalu makan shedap dah

atty's said...

@Queen

kty lak tak pasal je terjebak sama huhuhuuhhu..

watieque78 said...

salam kty

KR kat sini jauh so x dapat nak terjebak sama hehehe

lapar nengok makanan tue :)

wati3 (fb : Nor Wtie)
http://www.wati3qv3.com

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ka..ka...ka...terjebak sudah ni semua mesti rasukan dari blogger2 kan...wah sedap2 untung2 tapi kita tak pi pun hu..hu...

adenium said...

lama tak menjengah kenny's lah.... teringin lah plakk.. :P

SUZIE APAI said...

owh..sgt gigih beratur akak sorg ni..huhuhu

Yatie said...

KRR.. always the fav place... saya suka mac n cheese n off course ayam dia...

anak-anak suka chick mac n cheese. sepinggan sorang kalau dorang makan
yatie, sawanila.com

Cik Wanie said...

wah g mkn jugak yer,
nasib baik wanie dah pegi ngn mama dah ari tue,
hihihi:)

sW33tdARLiNG said...

pakai merah laa yaaa?
Tinggal 2 hari lagi jer GA PILIH THEME BLOG

atty's said...

@watieque78

weekend ni leh g KR.

atty's said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

itulah anje ..kena rasukan amukan dr blogger2 ler nie

atty's said...

@adenium

jom sid..g alamanda..sid banje .

atty's said...

@Yatie

firdaus suka KR..katy suka nandos

atty's said...

@Cik Wanie

nanti mai sini kita makan shesama nak ?

atty's said...

@sW33tdARLiNG

kty suh anak kty yg pakai

mummysyafie said...

ya ampun..ramai orang.

nor memang tahu pasal buy 1 free 1 ni, tapi ntah camne leh lupa pakai baju merah.

||imanja|| said...

ha kiter pon plan nak gi mkn kt metro point tu, last menet tukar pegi mines pulak