Jan 6, 2011

TBS@TERMINAL BERSEPADU SELATAN

TBS@TERMINAL BERSEPADU SELATAN

Tak tau nak cerita apa 
layan gambar je
mana aku dapat gambar 
hari tu along ada bawak jalan2 sini

Along memang akan ada kat sini at least 
seminggu sekali untuk pantau apa yang patut
TBS nie under company along keroje ler gamaknya 











24 comments:

Faizaharis2 said...

fuiiyoooHHHHH99x!!.... kat M'sia ke ni??... heheheh cantek...nampak canggih... wait n c kesesakan nya camne ek

cikbedahlaser said...

sy dr aritu dok peratikan pembangunan TBS-BTS ni..
mcm kagum... tp aritu ade org2 wat perhimpunan kat depan tu kenapa ekk???
dh beroperasi lom stesen nih?

Hezesuze said...

dapat tau pasal terminal ni pun kt tv..pasal sewa mahal sangat so skit jek pengusaha bas yang ada disitu huhu

tpi tempat mmg clust kan kty...cam airport lak hehe

Liza said...

wah, canggihnyer atty. mcm klia..

sweethOneY said...

betul2 depan umah sy tu kak. hehe

erienz said...

cantik, bersih, canggih, kemas dan sewaktu dengannyalah...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

besaq giler stesen nya kan kak tengok je belanjanya berpa...tak pernah pi lagik

adenium said...

harapnya dapat lah meningkatkan servis daripada yang sedia ada kan kakty...

Ietams said...

cantiknya..
memang dah lama plan mau jalan² kat TBS ni

wahida said...

sebelum ni dah tgk kat tv..bila dah tgk gambar, mak aiiiii, lg besar lak saya tgk....rasa nak golek2 je tdo kat situ..kehkeh...

☆ lieya latif ☆ said...

cantek kak ty...moden gile nampaknye......canggih gak ni kan....selesa betul....bangga tol jadik rakyat malaysia....pembangunan canggih seiring ngan peredaran zaman...

atty's said...

@Faizaharis2

itulah .kita tgk camne nanti

atty's said...

@cikbedahlaser

dah beroperasi ,tp lom ramai lagi

atty's said...

@Hezesuze

tulah kan tmpt clust, kty pun ada dgr kat biter aritu

atty's said...

@Liza

dah macam klia kan liza

atty's said...

@sweethOneY

dekat lah je ye

atty's said...

@erienz

tepat sekali!

atty's said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥

memang besar sangat tmptnya

atty's said...

@adenium

harap2 gitu lah ye sid 1

atty's said...

@Ietams

gie lah ieta

atty's said...

@wahida

sekarang org tak ramai , gie lah ida golek2 kang dah ramai kan takdpt dah

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

bila tgk pembangunan mcmnie , mmg bangga jadik rakyat malaysia

cuma tak bangga , bila semua barang naik dan menyusahkan rakyat..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

station nie la yang tengah hangat kat tv kan...

CuTeMiUt78 said...

kty.. ni terminal bas ke.. pergghhh canggih.. cam airport