Jan 14, 2011

Swimming Lesson





















Mari kita belajar berenang
Lama dah kitaorang stop berenang sejak puasa hari tu
kiranya dah lebih 3 bulan stop

Aku rasa jika sesorang tu reti berenang
itu satu keistimewaan , sebabnya bukan semua orang reti berenang

Alhamdulillah anak-anak aku semua reti berenang

Apa yang aku buat
dari kecik bawak je gi pantai , g kolam , kalau boleh seminggu sekali
tiap2 bulan , lelama diaorang biasa dengan air
dengan sendiri nya diaorang reti berenang insyallah

Cuma kalau nak dpt skill yang bagus , leh ar upah pro ajar berenang .

----------
Sent from my Nokia phone

.

12 comments:

Kaseh said...

kaseh leh floating je kak..maklumla badan pun da mcm boya..haha..tapi betul la kak...kalau pandai berenang mmg besh..nati nak belajar gak la kot..

kakyong said...

saya pun nak anak saya pandai berenang... tp kakyong tak reti berenang...

dilaOHdila said...

pandai dakdak ni swimming aty
aku ni kalau nampak AYAQ aku dok bayangkan ada JAWS....
dah try tak leh aa. nak celup kaki pun rasa takut....hehehhe

Liza said...

liza pun dah lama tak bawak bdk2 swimming, nak kena bawak balik nie

mummY2Y said...

weols pun anta yaeesh g kelas swimming..insyaallah next mth start.. weols pun nak tumpang sekaki tp x cukup corum la..jom k.ty!

Gina said...

Danish pun ada activity swimming kat sekolah, seronok die

Softtouch [Hanim] said...

sy mmg xreti berenang..baguslah anak2 kty pndai berenang...nak upah akak / fir ajar anak sy boleh?heeeeee

Cik Wanie said...

Wanie pun br je belajar swimming kak,
oklah skit2,
tapi x bole lelama,
nanti somput,
huhuhuhuhu

nabilah_2908 said...

sy suka gak berendam dalam air ni...tp sampai sekarang tk reti berenang..hehehe... ;)

Ida Fahani said...

swimming...huhu...x pandai

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

bestnyer bila tgk anak kita pandai berenang. kalau omputeh dia campak je baby dia kat dalam kolam. tetiba je baby tue dah pandai berenang. kalau kita? x tergamak nak campak kan? itu bezanya kita dgn omputeh kan kak kan?

kina nak bls komen akk kat n3 kina:
ok..sharing n caring kan... bukan takat vitagen je yg x blh minum. seangkatan dengannyer pun x blh bg selalu. TAPI mn yg antibodi kanak² tue kuat (kureng kena demam)..blh jer.

ini bukan kina yg ckp...dokter yg ckp. huhuhuhu..

cikbedahlaser said...

rasa nak amik kelas berenang la.. rugi pulak klu x reti berennag