Jan 12, 2011

Selera hilang


Kadang-kadang tertiba je ilang selera nak makan.
Tak tau nak makan apa,mcm dah jemu makan pun ye!,
tapi kalau tak makan nanti pening pulak.

Tapi budak yg ada dalam gambar tu berselera je,
tu tengah sarapan roti telur

jeles betul

----------
Sent from my Nokia phone

29 comments:

mama tisya said...

ye la kdg2 mkn benda sama jd jemu kn..tp tul tu kalo tk mkn lpr +pening..hehehe

LayarLara said...

fuiyooo tertelan air liyur melihat kesedapan roti telur itu.... wahhh terus terbayang2 kat mata ni..

p R i n c E S s _ N said...

budak tgh naik cm fir..mmg bselera jekk..

Cik Wanie said...

hihihihi,
btul tue kak,
kadang2 dah x tau nak mkn apa dah,
hihihihi...

si Fiq mmg sentiasa berselera,
kecuali bila dia demam kan,
hurm...

Hezesuze said...

beseleh kty kalo usia meningkat selera pun kureng jek...xpe yang penting anak2 terutama fir cukup makan hehe

Kaseh said...

tul kak..kadang2 mmg takde mood nak mkn apa..tapi elok utk kaseh kak..leh diet..suka tgk fir berselera mkn..tapi kena control gak tuh..sok dah besar ilang encem..eheh

Softtouch [Hanim] said...

betul kak ty..kdg2 jem nk mkn apa....mcm fir tu xpe kak, dia nak besar, mmg selera jer..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hari nie lagi best..eida bekpest kerepok super ring..xpadan dengan sakit perut nie..hehhehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

BETUL TU KAK, kite ni kdg2 dah buntu nak mkn ape...budak2 gak yg sonok....lagi2 kuat mkn cam fir ni...terhibur tgk kan kak...mcm2 mia la kak, kuat mkn sonok nak ajak die mkn heheeheheh

Queen said...

samela kak....jemu dah nak makan ape...baik western..baik biasa2..last2 yang selera bubur nasi kosong makan dengan sambal kicap dan ikan bilis..perah asam limau lebih sikit..tu jela yang lalu kat tekak

CGG said...

akak:)

kita suke makan yong tau foo soup skang:)

yum2

Joy said...

kak..kandg2 x tau nk order apa kan...mcm semua dah jemu ;)

catz said...

hilang selera? wahh..good lor.
aku ni susah nak hilang selera, asyik nak mentekedarah je.
isk..
or maybe it is a sign of to get back in shape.senang nak mula bila dah takde selera.
aku ni berseleraaaa aja.
hiks.

atty's said...

@mama tisya

tu lah, kalo tak makan pala penin lak

atty's said...

@LayarLara

balik kang cari tau

atty's said...

@p R i n c E S s _ N

dia mmg selera je N..

atty's said...

@Cik Wanie

Aah wanie..kalo tak sihat baru susah skit nak makan

atty's said...

@Hezesuze

ye lah tu kot kan ze..

atty's said...

@Kaseh

memang kaseh, kty selalu control dia makan ..sbb selera dia membuak2

atty's said...

@Softtouch [Hanim]

tu lah kan..budak tgh naik , mmg kuat makan

atty's said...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe

kenyang ke makan tu je

atty's said...

@☆ lieya latif ☆

sonokkan tgk org selera je nie

atty's said...

@Queen

bubur nasi lagik besh + lak ikan bilis..fuh leleh airliur nie

atty's said...

@CGG

gudidea gak nie ..nak gak

atty's said...

@Joy

itulah , rasa mcm dah jemu je nak makan pe

atty's said...

@catz

harap betul lah catz..leh selim balik

zura@iwan said...

betui2.....kdg2 jemu nk mkn apa kan..hehe...

pstt; kak ty gmbr kt footer tu sapa buat ek?

atty's said...

@zura@iwan

header tu kan , ada satu blogger tu buat, nama dia pna, skrg dah tak aktif lagi

Nazz@Purple said...

erm..kene try mkanan baru ar ni..tak pon msk sendiri..mkanan baru..huhuhu